elle_iphe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 çok pis sivrisinek öldürürüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 kolonya abicim sürdüm ve direk gitti hayvanlar bi kaç saattirde uğramıyolar hehe. Bazen çok olursa yatarken yatağın etrafına biraz döküyorum o sabaha kadar idare ediyor circle of protection against mosquito Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Fistan@ oha abi 2 gün Antalya'da kaldım hayatımın en az kan miktarı ile ayrıldım aryıca Türkiye'de en pahalı sinekkovarlar Antalyada satıyorlar.Senin tenin bi aecaip demekki.=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 GRÖAAH sinek demeyin bana, böcek demeyin. Zaten botanik bahçe gibi oldu oda her türlü mahlukat var geçen oda arkadaşı gaza gelip sineğe terliği fırlattı duvarda çok şık bi iz çıktı ahuh. Öldürdükçe farklı teknikler gelişiyo zaten. Mesela hayvan çok hızlı uçuyosa, çakmak + deodorant yerine azcık veriyosun deodorantı sersemliyo biraz kıvrılmış Lombak ile 90 derece dönüp ÇOTAA! diye koyuyosun tüm sinirini çıkarıyosun. Kingpin'in açtığı konuya da koymuştum fotoğrafı buraya da koyam aha bunlarla yaşıyoz; [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2007 Elebaşlarını yakalayıp ampulün orda sallandıracaksın. Bi daha geliyorlar mı bak. geliyor ruh hastaları :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 kolonya diyorum aloov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 deodorant + çakmak osuruk + çakmak piknik tüpü + çakmak bnular benim silahlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar