Obscura Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 orjinal dvd sini istiyorum vcd almaktan sıkıldım istanbulda alabiliceim bi yer varmı kadıkoyde anime kiralayan yada bulunduran bikaç yer var orta dünyayı biliorum ben bide caferağanın bi üst sokağında çizgiroman yada frp kitapları satan ufak bi dükkan var ordada var ama sormadım kiralayabiliyomuyuz die Neyse konuyu saptırmıyım sonuçta orjinal dvd almak istiyorum ben varmı böle bi yer?[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 dediğin gibi orta dünya var ama onlar kiralıyo mu bilmiyorum.[hline]-Eğer seni geçen kızın adını merak ediyorsan adım HEİDİ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 orta dünya kiralıoda üyelik fln çok komplike kapora bırakıosun minimum 6 ay üye olcak bilmemne[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 e- buy yoluyla satın alabilirsin almanyada son zamnalarda çıkan anime dvd lerde türkçe altyazıda varmış.. anime gen tr formundan alınmıştır..yazan alpin... ''''3 hafta kadar once Almanya'daydim. Oradaki bir comic shop'in sahibiyle sohbet ederken ilginc birsey ogrendim. Normalde Almanya'da cikan anime DVD'lere sadece Almanca altyazi konulmasina ragmen Onegai Teacher DVD'sine Almanca'nin yaninda Turkce altyazi da konulmus. Ornek olarak gosterdigi volume 1 DVD kutusunda gercekten Turkce altyazi oldugu yaziyordu. Ayrica Saber Marionette J'nin volume 1 DVD'sinde de Almanca'nin yaninda Turkce altyazi konulmus. Dukkanin sahibi, son cikan bazi DVD'lerde Turkce altyazi oldugunu ama nedenini bilmedigini, belki Turkiye'de de piyasaya surulmesi icin hazirlanmis olabileceklerini soyledi. _________________[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:) [email protected] ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:) www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com www.daredevil.efsanesi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar