nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Gece 1:45te mi görmüş?? :D Ayrıca karar versinler bi ronaldo forması basıyolar bi adriano :D [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 01:51 tarihinde, nileppezdel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ben mesajı şimdi gördüm. tüm fenerium'lara dağıtılmış formalar yarın satışa çıkacakmış açıklamayla beraber diye söylenti var. hayırlısı :D 1 yıl kiralık deniyor ama benim gönlüm nedense ronaldo'dan yana euhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Antu'da bile haber yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 süprüüüüzdür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 antu transfer gerçekleşmeden hiç bir haberi vermiyor ki zaten. forumlarında konuşuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Forumlara girmeye çalıştım ama giremedim sayfa görüntülenemiyor dedi. Bi baksana dedikodulara bakarsan hem Ronaldo hem Adriano geliyo, yada 30.000 forma boşa yaptırıldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 valla ben isterim kezman yedek adriano - ronaldo forvetiyle oynanmasını itirazim yok fdgdnk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 [i]Günlük neşe ihtiyacımı gece 01:00'den sonra Paticik forumları futbol bölümüne girerek karşılıyorum. [b]Jose Mourinho / Teknik Direktör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 :D Adam altyapısından gelen gençlere "hepsi birer kavun" dedi ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 said: Günlük neşe ihtiyacımı gece 01:00'den sonra Paticik forumları futbol bölümüne girerek karşılıyorum. Jose Mourinho / Teknik Direktör "Bu espri size bir yıl boyunca yetecek" Times New Roman "Koptum." Palantino Linotype [ Mesaj 21 Haziran 2007, Perşembe - 02:25 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 ADRIANO'DAN 1 GÜN DAHA BEKLEYİN MESAJI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 joseye sor baKalım nasılmış iyimiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Hurriyet te haber yapmış Adriano'yu. Appiah ile takasta gündemdeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 appi imzaladı takas olmazda. ronaldo yada adriano bizde. emınım fistan kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Ronaldo gelir de ultra hiper gerizekalı olması lazım Adriano'nun bu sene Türkiye'ye gelmesi için. Kiralanabiliyorsa bi kere önce Man Utd falan kiralar. TEvez'i kiralayacaklarına.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 fener forvet alınca deividin yanında eduyu mu yollayacak belli mi kimi yollayacağı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bence federasyon yabancı oyuncu sınırlaması ile ilgili fenerbahçe lehine bir karar verir. en azından benim şuana kadar izlenimlerim öyle. gerek aziz yıldırım'ın söylemleri, gerek diğer kulüplerin bir anda seçim için toplanması ve fenerbahçe'nin seçim istemediğinin söylenmesi öyle bi hava yarattı. bu yüzden kimin gönderileceği konusunda belirgin birşey yoktur heralde, ben edu'nun gönderileceğini zannetmiyorum. teklif varsa belki, bir ara olduğu söyleniyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Off bir haber gördüm yarıldım. "Adriano zora girdi" sebep: Henry Barça'ya gidince Arsenal gözünü Adriano'ya dikti. :D Yani Henry Barça'ya gitmese kesin geliyordu Fenere de Arsenal şanssız bir şekilde devreye girdi o yüzden gelemiyor :D Puahahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Hadi yine iyisiniz Wenger Adriano'yu istemiyormuş. Adriano da koluna 1907 dövmesi yaptırırken görülmüş :P Tevez yada Torres düşünülüyormuş. Bir de Anelka. İnşallah Anelka'yı alırlar bir Man Utd fanı olarak çok sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 nilep cok konustun ya bi sus arkadas ya burası fb yle ilgili topic sanane bundan sozum fblilere adriano ile kesin anlasma saglandı lincoln geldi diye dunyanın en iyi transferini yaptık diyenler adriano gelince ne diyecek acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 hoşgeldi derler heralde [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 22:27 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Hoşgeldi derim ve yalan dünya der gülerim. Çünkü o yaşta gelmesi komik olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Bu arada cidden susucam da son bir söz. Çok duyduk yönetimden duydum kesin geliyorları. Bir örnek: http://forum.paticik.com/konu.php?id=181103 Ayrıca Ronaldo için de yönetimden tüyo aldığını söyleyenler var. İkisi de mi gelecek? Gelirse kocaman harflerle "Aziz Baba beni g.t etti" yazıcam. Söz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 herkes sallayabilir ki burda yazanların cogunun sadece netten okuyup sunu tanıyorum diye baslık actıgını dusunuyorum. Gercek su ki adriano ile gorusuldu ve anlasıldı ama karar yabancı sınırına baglı ronaldo konusunda ise tamamen yalan bana soylenen yani ronaldo falan gelmeyecek ama adriano bitmis sadece tff kararını bekliyor 2. olarak ali bilgin bitmis gibi ama topuz gelmiyor buyuk ihtimalle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Ya tamam da Adriano için beklenir mi ya? Deivid'i tazminat öder yollarsın Adriano gibi adam için o mu beklenecek? Bana biraz garip geliyor.. Ayrıca Baptista'yı bana teyzem de söylemişti yönetimden tanıdığımdan duydum diye ve yalan söyleyemeyen bir insan. Muhtemelen başta ok dedi ama beklerken başka bir takım devreye girdi. Yada kendi kulübü. Adriano için de Fenerbahçe dışında avrupadan iyi bir takım teklif yapsın direk uçar bence.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar