ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bu liste sırasıyla ise ronaldo ve zidane cok daha yukarlarda olması lazım hatta bayabi yukarlarda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 alex in neden listede olmadigini belirtiyorsun merak ettim hagiyla alexi kiyaslamiyorum, o fenerbahcelilerin gonlunde ayri bir yerde fifa 100`de rustu,okocha,roberto carlos, zico falan da var yani buraya bakarak birsey soylemek gereksiz bana gore zaten ben hagi kotu futbolcu demiyorum benim degerlerime gore turkiyede gelmis gecmis en buyuk futbolcu roberto carlostur roberto carlos gelmeden once hagiydi galatasaraylilara gore de hagidir tartismaya gerek yok yani bu fener daha buyuk galatasaray daha buyuk demek gibi bisey goreceli bir kavram buyukluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bence roberto carlos patılcak fenerin elinde. keşke patlamasa keşke fener bi tane de avrupa düzeyinde forvet alsa da ligde ve avrupa da canlanma olsa. böyle böyle yükseliriz avrupada. bugün carlos gelir yarın daha genci gelir. not:gsliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 sole bi futbol gecmislerine bakalim fenerbahcenin elinde patlayan futbolcularin anelka, ortega mesela 2 ornek en buyuk patlamalar hic biri gittigi takimda kalmamis istikrarsiz, uyumsuz.roberto carlosa bakalim bide 11 yil ayni takimda oynamis 11 yil icinde nasil transfer teklifleri gelmistir, kac kere sozlesmesi bitipte free transfer olmustur ama birakmamis bir sekilde real madridi.her seferinde de real madridin en buyuk parayi verdigini zannetmiyorum yani bagliligi olan takimini sahiplenen bir oyuncu demek bu bana gore.o yuzden roberto carlosun patlama ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 roberto carlosun kalitesine itirazımız yok. ama ofansif orta saha veya forvet olan bir oyuncuyla diğer mevkileri karşılaştırmak yanlış bir 10 numaranın veya forvetin etkisi roberto carlosun etkisinden daha fazla. yani roberto carlos kendi mevkisinin zinedine zidaneıdır ama asla futbolun zidane i olamaz. kalitesiyle vs bir alakası yok bunun tabi mevkisiyle alakalı büyük oyuncu diyince de benim aklıma direkt 10 numara veya forvet geliyor, çünkü takımın kaderi en çok onların elinde oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 tabi 10 numaralar her zaman en cok parayi alan en fazla isim yapan yildiz olma ihtimalleri oynadiklari pozisyondan dolayi yuksek olan futbolculardir arada sirada bekler,kaleciler falan da cikar ortaya roberto carlosta onlardan birisi zaten dunyada kac tane yildiz statusunde sol bek soylenebilir? roberto carlos yeni bir sol bek anlayisini getiren futbolcu oldu dunya futboluna o kisa boyu ve fizigiyle.roberto carlosu buyuk yapan seylerden biri de bu.her kisa boylu hizli kosan ve topa iyi vuran bir sol bek goruldugunde vay be roberto carlos musun denir bu da roberto carlosu acikliyor bence :) suanda dunyada saysak bu kadar degerli sol bek kac tane cikar 3, 5? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 mahmut hanefi? cok cabuk unuttunuz.büyük bir yıldız kaydı geçti gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 evet mahmut hanefi yazmak istemedim adam saclarini bile kazitmisti :) topa da iyi vuruyodu hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 ne gerek vardı carlos'a o kadar para vermeye aynısı vardı ztn.hızlıda koşuodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bakinin kıymetini bilmiyorlar halbuki sol bekte tarih yazıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 evet ne gerek var adrianolarin, alexlerin, appiahlarin pesinden kosmaya :) oynasin semih, mahmut falan 100binliraya verelim ronaldinho ya 30 milyon euro yilda oynasin tek basina alalim tum kupalari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 semih iyi adam walla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Ben sırf alexin değil daha birçok oyuncunun olmadığını söyledim fmea :=) Listede roberto carlos var Ayrıca rüştü ne gezer o listede ;=) Listenin kalanı burada , Ayrıca ben sana yanıt olsun diye değil , başka arkadaşlar görsünde konuşsun diye koydum listeyi ;=) Roberto carlos listeye giren ender defanslardan. Ayrıca ben hiçbir zaman kendisine kötü transferde demedim kötü oyuncuda. Çok şükür o kadar futbol biliyorum. Fenerden emekli olmaya geldi , ee lincolnde GSden emekli olucam diyor :=) Emekli olucağı takıma gelmek demek oynamıcak emekli olana kadar değil. Bir daha transfer yapmam demektir. Ayrıca keşke daha çok bu listeden futbolcu futbolu türkiyede bıraksa , hepsini canlı izlemek dünyadaki en büyük zevklerden çünkü....O şansa sahip olabilsek son 2 senelerindede olsa... Gene ekleme yapıcam : Zico var demisşin var hemde yukarılarda futbolculuğunda bir ilahmış kendisi :=) yetişemedik belki :( ama gene o kadar futbol tarihide biliyoruz :P Dennis Bergkamp Karl-Heinz Rummenigge Gary Lineker Giuseppe Meazza Rivelino Didi Ian Rush Peter Schmeichel Paolo Rossi George Weah Michael Owen Just Fontaine Duncan Edwards Dino Zoff Hristo Stoichkov David Beckham Tom Finney Rivaldo Claudio Caniggia Tostão Frank Rijkaard José Luis Chilavert Kevin Keegan Paul Gascoigne Roger Milla Michael Laudrup Andriy Shevchenko David Ginola Glenn Hoddle Sócrates Roberto Carlos Alan Shearer Daniel Passarella Davor Šuker Dixie Dean Sándor Kocsis Juan Alberto Schiaffino Christian Vieri Mario Kempes Johan Neeskens Luigi Riva Jose Nasazzi Günter Netzer Alessandro Del Piero Carlos Valderrama Ricardo Zamora Enzo Francescoli Edgar Davids Francisco Gento Jim Baxter Falcão Ryan Giggs Sepp Maier Zbigniew Boniek Pat Jennings György Sárosi Giacinto Facchetti Alan Hansen Raymond Kopa Bryan Robson Matthias Sammer Neville Southall Gérson Paulo Futre Bebeto [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 21:59 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 22:00 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 benim baktigim baska bir liste neyse oda fifa nin listesi orada da benim dedigim oyuncular var simdi bu listeyle ne kanitlandi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 boşver sen fmea :=) sesini kesenler oldu bak listeyi görünce. Türkiyeye gelmiş en iyi yabancı en iyi oyuncu Alexdir diyen kalmadı. Alex ilk 100 e girmeyi başarırsa birgün bende en azından belki Roberto Carlosdan iyi tranfer olduğunu kabul edebilirim :P yok zaten çoğu fenerlide kabul ederken takım harici birşeyken bu... Yani listeyi gerçekleri görmek istemeyen taraftarlığı kanına işlediği için gözleri başka birşey görmeyenlere koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 listeye falan gerek yok szass Hagi türkiyeye gelmiş geçmiş en büyük futbolcudur gsye yaptıgı 4 senelik katkıda unutulmaz ama futboldan anlamayan o kadar kişi varki bu forumda gsliside fbliside sırf fanatiklik uğruna bazı oyunculara laf atıyo adı fenerle anılan her transferde yazılanlara bi baksan.kimseyi kimseyle karşılaştırmayın en iyi 100 oyuncudur değildir umrumda değil takıma yaptığı katkı beni ilgilendirir ligimize böyle oyuncular gelince tek düşüncem pretijimizin artmasıdır. bu sezon federasyon ve hakemler değil FUTBOL konuşulsun teknik hatalar konuşulsun bide R.Carlos transferine laf eden futboldan anlamayan diğer takım taraftarlarına yuh diyorum R.Carlos türkiye için çok büyük bir prestijdir bundan sonraki senelerde gelecek transferlerde dahi etkili olacaktır aynen Lincoln transferinde Adnan Polatın söylediği gibi.bu sene lig çok keyifli olcak federasyon değişcek transferler tüm takımlarda inanılmaz kaliteli özellikle gsnin Linderoth transferi muhteşem belki dünya yıldızı değil ama Lincolnden çok daha başarılı ve ses getireceğine inanıyorum Bursa Aimar ile anlaşmaya çalışıyor vs bu sene muhteşem olcak bide Fenerbahçe son yıldızınıda açıklasada sinir hastası olmasak o mu bu mu diye. lütfen bizim 10 numara sizin 10 numarayı döver muhabbetini bırakın eski oyuncularla şu an oynayanların istatistiklerinide boşa vermeyin, lig farklı futbol anlayışı,oyun düzeni farklı.bu lige gelen Hagi,PVH,Alex asla unutulmayacak futbolculardır boşa 2 takımı germeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Hagidir Hagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Evr senin 2 alt mesajı oku bence ;) Roberto Carlosa kim kötü transfer diyorsa , onunda futbol bilgisini bir gözden geçirmesi gerekiyor. -Fikir olarak o paraya genç birini alsaydık diyebilir birisi o ayrı birşey bu roberto carlosun dünyanın en iyi beklerinden birisi olduğu , büyük bir yıldız olduğu ve canlı olarak izleme şansını birkez daha yakaladığım için sevndiğim gerçeğini değiştirmez :=) 1de işte üstümdeki mesaj gibi mesajlar var. Ama inanıyorum zamanla onlarda takım tutmakdansa Futbolu sevmeyi öğrenecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fmea Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 yahu alexe kim en iyi transfer dedi? ben roberto carlos diyorum alex iyilerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Şimdiye kadarki en iyi transfer Hagi'dir. Yani Carlos'a kötü diyen futboldan anlamaz ama bu gerçeği kabul etmeyen de anlamaz. Hagi ya Hagi.. Spikerlerin sesleri kulağımda valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ya hagiyi kimse bilmezdi Türkiyede. Roberto Carlosu ananın babanın adından sonra ezberletmedilermi bırakın bu ayakları ya. yok yok lincoln ya hey Allahm sabır. saçmalara bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Tabi Mike senin yaş küçük , şuanın çocukları Haginin dünya kupasında orta sahadan attığı golle adını tüm dünyaya ezberlettiği gençlik yıllarına yetişemedi :=) Zaten Fifada salak anlamaz futboldan , adını kimsenin bilmediği birini listede kaçıncı yazmış. Gelmiş geçmiş en iyiler arasına. ne salak ne saçmalıyor dimi bu Fifa *sen armut ye bol bol* Not: Fmea listeyi kimler için koyduğumu gördün mü ? :=) [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 13:34 tarihinde, Szasstam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ''paticik ayar team'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 said: ya hagiyi kimse bilmezdi Türkiyede yok o yanlış hagi tanınırdı real de barçada oynamış bi futbolcu sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 realde barcada yedek kalmıs bi futbolcu dicektin herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar