forgiver Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 msndeki sesli konuşma özelliği gibi bişey olsun wireless ağ kurulu onun üzerinden mikrofonla iletişim sağlayan, oyunları, ağı, bilg. kasmayan bir program varsa tavsiye istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ventrillo filan gibi oyunlarda kullanılan programlardan kullanabilirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 PopMessenger var. Biz bir süre kullandık üstelik türkçe. Çok kolay kullanımı. Süper bir program. Ama gel görki deneme süresi bitince crackini hiç bir yerde bulamadım. http://www.leadmind.com/download.html şuradan indirip deneyebilirsiniz. Hatta crack bulursanız banada mutlaka özelden falan link atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 pop ta sadece normal mesaj gönderiliyor sanki konuşma yapılmıyor ventrillo yu denemedim daha ama fazla abartı özellikleri olan bişey aramıyorum, basit arayüzlü bişey yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 teamspeak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Sesli konuşma yazmışsın onu okumamıştım. Ventrilo veya teamspeak öneririm. Veya skypee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 epop diye bir program vardı halen avrdır sanırım baya iyi bir programdı uzaktan erişim bile vardı 98 yıllarında arkadaşlarımla kurduğumuz ağ da kullanmıştık tavsiye ederim =) ahanda linki http://www.wiredred.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 teamspeak le olmadı 255 li 198 li ip leri yazıyorum server filan bağlanmıyor nasıl kullanılıyor bu program Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 up yukardaki programlar işe yaramadı ses iletimini sağlayan ayrıntısız basit bir program arıyorum hala [ Mesaj 22 Eylül 2007, Cumartesi - 13:58 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar