Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Evet problem bu Ahanda yazanda şu:Kayıt defteri düzenleme, yöneticiniz tarafından devreden çıkarılmış Neyi devreden çıkarmışım ne yapmışım kayıt defteri kim?Daha da önemlisi nasıl düzeltebilirim?yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 başlat > çalıştır > gpedit.msc'den ayarlayabilmen lazım. xp home'da olmayan bir özellik. o yüzden şimdi açıp bakamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Bakındım bakındım bulamadım kayıt defteri ile ilgili bişy orda ben aramaya devam edem.Daha ayrıntılı anlatabilen biri çıkması umuduyla:) Sanada çok saol mum:D edit:sanırım halletmeyi başardım:) [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 19:49 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar