Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 abi rezil oldum elaleme..kızlar bırakacak hediye vermeyi ahah.. abi bi de şu an bizim takımdakiler bf vietnam oynuyo onları dinliorum bi yandan ventriloda ahahah..takımda güzel kız da var =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 işte almıosn beni takıma kalbimi kırıosn:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2007 21 oldum yanlız 11 21 31 41de oyun deli kastırıyo..o yüzden feci kitlendim 21e..büyük ihtimal 3-4 günde anca 22 oluruz..40 dakkada %3 oldu anca lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 sadece internet explorer kullanicilari oynayabiliyormus, olmadi gercektende bu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 firefox da oynayabilio galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yok öyle bişi firefoxla da oynuosun..ayrıca olayın hiçbi alakası yok explorerla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2007 yok bende opera var mesela onla oynayamıorm başlatamıo oyunu, girşi explorer dan ya onu kastedio.. sırf dance için hala kullanıorm ie yi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 valla ben sıkıldım aynı şarkılardan sdo vietnama geçtim şimdi bi yandan onu oynuyorum..çok daha fazla şarkı var..ayrıca stepmania'yı da yükledim..3 koldan oynuyorum ahaha..yanlız stepmania imkansız bişi kesinlikle tavsiye etmiyorum ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 onlar ne linkini virsene online mılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 deneyelim bakalım. download a başladık. paffendorfer diye birisini görürseniz bilin ki benim. gaz bir kişi olarak en kalabalık dans pistinde kase-üstü yere oturmuşken görürsünüz büyük ihtimal.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 abi tyrael baya bi karışık o ya=)siteler fln vietnam dilinde o yüzden bilen birini bulman gerekio ahaha=) ben şahsen bizim takımdan birinin yardımıyla yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 alala o nie abi vietnamlılar çokmu meraklılarmış online dansetmeye.. yokmu ingilizcesi olan başka oyun felan biliomu sizin takım yoruldum online dan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bu arada gelemiyorum çünkü download çok yavaş 20-30k ile indiriyor.... başka bir yerde dance online'ın setup dosyası yok mu şöyle adam gibi son hız indireyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Valla benim haberim yok.. istanbul kadıköy taraflarındaysan cd ye çekim verim istersen?hem kota kalır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 sdo vietnam güzelmiş..şimdi de sdo china'yı yüklüyorum ahaha..o daha güzelmiş öyle duydum abii o kadar çok bu tip oyun varki..stepmania ve sdolara bak sıkıldıysan dance onlinedan bu arada hala lvl21de sürünüyorum şaka gibi..5 tane zor şarkıdan %1 artıyo xp rezillik=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 var mı oynayan hala=) varsa bekleriz=) bu aralar stepmania ağırlı oynuyorum gerçi ama girerseniz söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ben tekrar başlamayı düşünüyorum ama yedeklemeyi unuttum 1gb da kasıo şimdi yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2008 ya bi yüklemeye başliim dedim. dance online'ı yükleyip oynama macerasının 3. günündeyim. bi şeyler mi yanlış? bunun compact modu var da ben full olanını mı yüklüorum acaba? nedir yani? wow gibi patch çekio kaç saattir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 uuu beta mi neydi en son oynadigimda. konsepti sevmedigimden pek oynamamistim. topic i gorunce bi tekrar deneyeyim dedim eheh. yukleniyo bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2008 Innuendo said: yukleniyo bakalim. kolay gelsin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar