Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 var var bi sürü müzik ya elektronikler genelde çok zorlar ama..yeni müzikler de gelio yakında.. nickler iniz nedir beraber takılalım yaw sıkıldım brezilyalılardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 benim aynı..senin ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 heyoo alich ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 oyunda ismim pwavfi gelin sweat ile kendimizden gecelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 lvl3 sonuna geldım %100 oldu bilmemne missionu tamamlandı dedi lvl atlamadı? ne istiyor? hallettim hatun bile kaldırdım fds [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 15:13 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ehueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ben devam ediyorum oynayan varsa gelsin nick gilean.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 frets on fire var bi de, guitar heronun pc modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 ss var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 hadi geldim tam gaz devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 aa noldu ya kanallar kayboldu ne güzel dansediyorduk ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 server açık gözüküyor ama kanallar çıkmıyor bağlanamıyorum aynı sorunu yaşayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2007 dün bi yenileme oldu ondan..gece düzeldi oynadık..doruk senin nick ne? lvl 17 oldum ben bu arada..bi de nişanlandım ehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 sarcas benim nickim ne alakaysa salladım başta :P yeni yeni alışmaya başladım ben henüz lvl 5 im kardeşimi davet ettim ama mailinde davet linki çıkmadı çıksaydı şimdi bi güzel giydirmiştim elemanı hawai tarzı dolaşıyoruz işte ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 19 oldum..çalışmaya devam=)biz takım olarak bi yandan ventrilodan konuşutoruz çok iyi oluyo valla.. patch 1 hafta içinde gelcek diolar ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 level 5 te kaldım gecemıyorum %100 oldu mission falan diyor nedir o? ayrıca üst düzey levellarda aşmış hızlı gelen oklar için bir taktik var mı? insan beyninin algısı ötesi nasıl yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 algısı ötesi falan diil abi gayet yapılıyo=)çalışıcaksın ama..ben günde 6saat fln oynuorum hehe mission'ı söyler sana ne gerektiğini..mesela bir şarkıda 50 tane combo yap fln der..yazıo olması lazım orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 rate i yükseltirsen oklar biraz daha hızlı gelicektir ama en azından hepsi bi seferde deilde azar azar gelicektir. Gilean beni de alın aranıza:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 5 ten 6 ya geçmek için team olarak kazanmanı istiyor bi odaya girip rica edeceksin diğer taraf ya yatacak yada kazanacaksınız o zaman geçersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Gilean oyunda seni gördüm kardeşim oynuyordu ona bakayım diye içeri gittim baktım Gilean.. burası sana çok level 5 sin fln diodun çocuğa :) nasıl giyindin o kadar yahu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 hahahah=)kızlar hediye ediyo bana genelde ya=) ha o kardeşinmiydi..dedimki 10 saniye dayanırsan helal..3 saniye dayanamadı 0 çekti eheuheueh edit:girersen haber ver..ben günde en az 6 saat burdayım..genelde oturuorum ööle ventrilodan konuşuoruz=) bu arada şu an alich online ama cevap vermio ehuehue [ Mesaj 04 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:09 tarihinde, Gilean tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 abi alichleyim şu an bekleriz=)yanlız kafam feci oklari görmeden oynuyorum şu an..rezil bi durumdayım ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 ohş tam benlik oyunmuş bu ya millet bekleyin geliom. ama ezerim hepinizi acımam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 baban gelsin ehueueheu lvl 20 oldum bu arada..sirada 30 var..kafadan 1 haftasi var ama hehe belki 2 hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2007 benide 16 yapti saolsn adam oynuo valla sarhos marhos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar