Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Malum yaz geldi sürekli disari cikip gezip tozmak da mümkün deil hele geceleri.. oynayacak yeni bi oyun arıyosanız ahandas : http://dance.acclaim.com/ en başta biraz gay geliyo ama şarkılar güzel:D hareketler bi süre sora acaip zor.. oyalıyo yani en azından gelin beraber dansedelim ehueh Valla gay deilim yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 cok zevkli bi oyun, sarkilar harikulade, mmo bölümüne tasinsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 DDR oynayin bulup Tyrael oole boole deilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 http://www.flashflashrevolution.com/FFR_the_Game.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 tipleri görünce akıma imvu geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 aqu'nun link hastalıkmış ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 yaw bi şans verin oyuna ne güzel yumuşacık bi ortam var hihi Volfield seni de aramızda görmek istiyoruz hem el-göz koordinasyonunda gelişme sağlıo hem de oynayan kızlar gerçekten kız.. ha türk varmı bilemem ama californialı biriyle 1 saat dansettik yarında randevulaştık euheu [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 09:51 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ffr baya güzelmiş:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 ben annamiyorum bu oyunlari, yapamadigmidan olsa gerek DDR da klavye yerine ayaklarinizla pad ustunde oynuyosunuz burda nerdler oynuyo genelde, ya da cekikler (cogunlukla ikisi birden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Burada kimse oynamıyor, tasvip etmiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matis Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 çok zor yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 en başlarda hakkaten zor da alışılıo valla şu an neler yapıorm ben bile bilmiorm.. varsa dance pad le oynamaya da izin verio biraz deneyin abanın başkalarıyla girmeyin aynı odaya kendiniz açıp level 1 şarkılarla takılın alışılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Çok merak ettim KOCAMAN bir download(507 MB) var. başladı inmeye. MMO tarzı bir ortamda, tuş kombinasyonuna zamanlayarak basmaca oyunu mudur? Yoksa resimli müzikli chat ortamı mı sadece? Burası da çöpçatan sitelerinden birisiyse hiç bulaşmasak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 şu ffr daki tomo fujita baya iyimiş ya. bi buldurun şu adamın diskografisini plx aradım taradım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 online şekilde tuş kombinasyonudur rahat olunuz fekat zor hemen cayma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 of of offf çok zormuş. Eğitim bölümünü bitirince öğrendim bu işi sandım. Piste çıkınca herkes çatır çatır döktürürken BİR TEK BEN ibiş gibi kaldım pistin ortasında. Bayaa bi idman yapmak lazım, halkın arasına karışmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 sostizm yavaş yavaş alışıosn zaten başında bırakıodm bende oyunu dance lesson dan sora..gaza geldim devam ediorm euhueh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ohooo herkes gitti UO ya=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bende oynuyorum 1 haftadir, lvl 5 oldum (: biraz kendimizi gelistirip grup falan kuralim veya ne biliyim bi oda acip beraber dans edelim eglenceli olur (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 beklerim ekleyebilirsin beni oyun içinde nick alich sungu yu da ekleyiver ben 9 oldum ha bu arada rate var sağda hani onu mümkün mertebe yükseltip öle oynamayı deneyin yoksa ilerde çok zorlanıosnz [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 17:08 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bende yükledim başlıcam birazdan hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 oha super birseye benziyor secondlife ın hasta oldugum yönü clublardı buda öyle bisey gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 600 mb fena yalnız sistem ne istiyor acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 demin oynadım biraz eğlenceli..müzik arşivi artarsa daha güzel olur..bi de baya zor oyun=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 lvl2 oldm cok bayıyo be :p muzıklerde her turden degıl bıraz daha elektronık sesler olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar