Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dance! Online

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Malum yaz geldi sürekli disari cikip gezip tozmak da mümkün deil hele geceleri.. oynayacak yeni bi oyun arıyosanız ahandas :

http://dance.acclaim.com/

en başta biraz gay geliyo ama şarkılar güzel:D hareketler bi süre sora acaip zor.. oyalıyo yani en azından gelin beraber dansedelim ehueh

Valla gay deilim yaw
Mesaj tarihi:
yaw bi şans verin oyuna ne güzel yumuşacık bi ortam var hihi

Volfield seni de aramızda görmek istiyoruz

hem el-göz koordinasyonunda gelişme sağlıo hem de oynayan kızlar gerçekten kız.. ha türk varmı bilemem ama californialı biriyle 1 saat dansettik yarında randevulaştık euheu

[ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 09:51 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben annamiyorum bu oyunlari, yapamadigmidan olsa gerek

DDR da klavye yerine ayaklarinizla pad ustunde oynuyosunuz

burda nerdler oynuyo genelde, ya da cekikler (cogunlukla ikisi birden)
Mesaj tarihi:
en başlarda hakkaten zor da alışılıo valla şu an neler yapıorm ben bile bilmiorm.. varsa dance pad le oynamaya da izin verio biraz deneyin abanın başkalarıyla girmeyin aynı odaya kendiniz açıp level 1 şarkılarla takılın alışılıo
Mesaj tarihi:
Çok merak ettim KOCAMAN bir download(507 MB) var. başladı inmeye.

MMO tarzı bir ortamda, tuş kombinasyonuna zamanlayarak basmaca oyunu mudur? Yoksa resimli müzikli chat ortamı mı sadece? Burası da çöpçatan sitelerinden birisiyse hiç bulaşmasak.
Mesaj tarihi:
of of offf çok zormuş. Eğitim bölümünü bitirince öğrendim bu işi sandım. Piste çıkınca herkes çatır çatır döktürürken BİR TEK BEN ibiş gibi kaldım pistin ortasında.

Bayaa bi idman yapmak lazım, halkın arasına karışmadan.
Mesaj tarihi:
beklerim ekleyebilirsin beni oyun içinde nick alich sungu yu da ekleyiver ben 9 oldum

ha bu arada rate var sağda hani onu mümkün mertebe yükseltip öle oynamayı deneyin yoksa ilerde çok zorlanıosnz

[ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 17:08 tarihinde, Tyrael tarafından güncellenmiştir ]
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...