raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 warcraft3r tekrar açıldı. Hepinizi bekliyoruz. http://warcraft3r.cjb.net
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Serverın bıze sundukları hakkıdna bılgı versen bıraz sole reklam yapsan falan.
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ne diyebilirimki: sunucu türkiyede 512/512 baglantiya sahip. Daha az lagli turkce forumlara sahip bir server. Hersey sitede mevcut. Oyuncuların desteği ile insallah buyuyecek...
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Raist orj TFT al =) roc ta war sanırım sende orj bNet kasış yapalım hehe bu arada serverda sole turnuwa yapsak cok tatlı olur hafta sonlarıo tabıkı[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 alcam ama oynamak isteyenler icin server acık heerzaman.. ki 56kların battlenette oynamasıcok zor
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Yok abi yaa bNet karamba gibi deıl 56k ıle cok buyuk sorun yasamazlar yanı ben roc zamanında o kadar dail ıle oynadım disc oldumu yada ole lag sorunu yasadıgımı hatırlamıyorum bNet serverları epey saglam oluyo =)[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves
RipeFlash Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Yaf ben siteye giremiyorum...Yinemi offline oldu
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Valla ındırdım gate awayı ama karsıma ole sızın soyledıgınız gıbı bı ekran cıkmadı ne yapıym sımdı ben?[hline]Cuce iste bildigin cuce
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 cüce bana icq nonu sole benımkı 85278451 sana yardım ederım her turlu konuda[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Bılgısayarda ıcq yok go icq da calısmıyor o yuzden burdan veya ozel mesajdan yardıme dersen cok mutlu olurum.[hline]Cuce iste bildigin cuce
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Abi walla burdan nasıl anlatım sitede en son reg dosyası wardı servera gırmek ıcın sımdı warmı bılmıyorum reg dosyasını dl ettınmı? walla nasıl anlatım burdan anlatamam =)[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Ettım amam velakın aynen su hatayı verıyor. CAn not ımport theıs specıfıct fıle ıs not a regıstry scrıpt. You can only ımport regıstry files dıyo bana. Bıde dedıgımgıbı sıteden ındırdıgım programla gate awayın yakındna uzaktan alakası yok.[hline]Cuce iste bildigin cuce
Öne çıkan mesajlar