raistlinthewiz Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 warcraft3r tekrar açıldı. Hepinizi bekliyoruz. http://warcraft3r.cjb.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Serverın bıze sundukları hakkıdna bılgı versen bıraz sole reklam yapsan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 ne diyebilirimki: sunucu türkiyede 512/512 baglantiya sahip. Daha az lagli turkce forumlara sahip bir server. Hersey sitede mevcut. Oyuncuların desteği ile insallah buyuyecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Raist orj TFT al =) roc ta war sanırım sende orj bNet kasış yapalım hehe bu arada serverda sole turnuwa yapsak cok tatlı olur hafta sonlarıo tabıkı[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 alcam ama oynamak isteyenler icin server acık heerzaman.. ki 56kların battlenette oynamasıcok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Yok abi yaa bNet karamba gibi deıl 56k ıle cok buyuk sorun yasamazlar yanı ben roc zamanında o kadar dail ıle oynadım disc oldumu yada ole lag sorunu yasadıgımı hatırlamıyorum bNet serverları epey saglam oluyo =)[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Yaf ben siteye giremiyorum...Yinemi offline oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Valla ındırdım gate awayı ama karsıma ole sızın soyledıgınız gıbı bı ekran cıkmadı ne yapıym sımdı ben?[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 cüce bana icq nonu sole benımkı 85278451 sana yardım ederım her turlu konuda[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Bılgısayarda ıcq yok go icq da calısmıyor o yuzden burdan veya ozel mesajdan yardıme dersen cok mutlu olurum.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Abi walla burdan nasıl anlatım sitede en son reg dosyası wardı servera gırmek ıcın sımdı warmı bılmıyorum reg dosyasını dl ettınmı? walla nasıl anlatım burdan anlatamam =)[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Ettım amam velakın aynen su hatayı verıyor. CAn not ımport theıs specıfıct fıle ıs not a regıstry scrıpt. You can only ımport regıstry files dıyo bana. Bıde dedıgımgıbı sıteden ındırdıgım programla gate awayın yakındna uzaktan alakası yok.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar