Qui Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Şöyle bir mail geldi.. >>>Köpek sahibi olmak isteyen tanıdıklarınız varsa lütfen forwardlayın :) >>> >>> >>>Arkadaslar, Yavru kopekler agir barinak sartlarina >>>uzun sure dayanamiyor. Eger bir yavru kopek almayi >>>dusunurseniz lutfen acilen yahoo adresime ([email protected] ) >>>mesaj atin.. Arkadasimla sahiplendirme yapmaya calisiyoruz, ve ucret >>>talep etmiyoruz. Ustelik yikayip, paklayip, kisirlastirip, asilarini >>>yapip veriyoruz. Ustelik barinak hayvani sahiplendiginiz icin listesini >>>verebilecegimiz veterinerlerden %50 indirim aliyorsunuz, her turlu >>>servisleri icin. Hergun yeni bebekler geliyor, o yuzden ilgileniyorsaniz >>>lutfen mesaj atin.. Ilgilenmiyorsaniz da arkadaslariniza iletin.. >>>Kopeklerden bazilari: 1.5 aylik bebekler: 2 tane tiger boxer/labrador >>>kirmasi >>> > > > > > > 5 tane border collie/av kopegi kirmasi >>> > > > > > > 9 tane pointer >>> > > > > > > 4 tane safkan kangal yavrusu >>> > > > > > > 3 tane rottweiler >>> > > > > > > 8 tane labrador kirmasi >>>10 aylik kopekler: >>> > > > > > > 4 tane safkan terrier var, ucu sampanya >>>rengi, biri siyah.. >>>0 ve > 2 > > > > > > numaralar >>> > > > > > > 1 tane Collie kirmasi >>> > > > > > > 1 tane Border Collie kirmasi >>> > > > > > > > > > > > > >>>1 yasinda kopekler: >>> > > > > > > 1 tane safkan Dalmacyali >>> > > > > > > 1 tane Sivas Kangal/Danua kirmasi >>> > > > > > > 5 tane safkan Sivas Kangal >>> > > > > > > 5 tane Rottweiler kirmasi >>> > > > > > > 3 tane Alman kurdu kirmasi >>> > > > > > > > > > > > > >>> >>>Insanlar petshoplardan alip alip sokaklara attigi icin >>>cins hayvanlarini, hergun yeni kopekler geliyor! >>> >>>Siz almayacaksaniz bile lutfen arkadaslariniza iletin. >>> >>> >>>Kontakt: burcu_isikci@y... (adres cikmiyor >>>gruplarda bazen: > > > > > > @ 'den sonra yahoo.com >>>olacak). Emaillerinizi bekliyorum! >>> >>> > > > > > > Burcu Isikci [hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Sly-One Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 kim ilgilenir be helal walla... ben alıcam da bikaç yıl sora hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
TiReSiAs Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 aynen bana da biraz kolpa geldi ama neyse... hatun sana yavşıo olmasın?? :PPP ben de istiorum köpek ama kendi evime çıkınca... ayrıca listedeki köpekler bayaa iimiş.. hem de bedava fln mıydı dur bi daa okiim...[hline]AŞK İÇİN ÖLMELİ AŞK O ZAMAN AŞK... 19.11.2002 Mübarek Sazan - given by BabacumMostors
Kaspar Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 2 tane kedi olmasa evde alırdım kesin böyle bişey.. ama zaten azgınlık bakımından 10 çocuğa bedeller bi de köpek zor olur[hline]Peheey!
Qui Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Walla ne kadar doğru bilmiyorum. Düşünen ilgilensin..[hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]† ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
Berk Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Kendi hayatımını kurayım biraz para kazanayım alacaüğım bende bir tane; kamplarda arkadaşlık eder bana.[hline]Do you ever think of me And get lost in the memory When you do, I hope you smile And hold that memory a while…
Volfied Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 bana kuzgun satan bi yer bulun alıcam[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
arcane Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 köpek alıcak olsam atlardım bu fırsata süpermiş[hline]fading away and leaving long for sleep closer now lead the way into death obscure,esoteric,exoteric,secret,hidden,mysterious
Öne çıkan mesajlar