Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 subwoofer koyacak yer yok odada. internette falan baktım hep 2+1 tavsiyeleri var. philipsin kampanyadan 20 milyonluk bir tane aldık ama iğrenç ötesi kalitede o da. bir de ilginç bir özelliği var, benim bile yakınındayken zor duyabildiğim şiddetteyken 3-4 metre uzağa gidiyorum yine aynı şiddette geliyor sesi. hem insanları rahatsız ediyor hem de doğru düzgün ses veremiyor. 60 milyonu aşmayacak şöyle fantastik bir hoparlör istiyorum : -kaliteli ses versin (bas, tiz hepsini). -odanın kapısını kapattığımda içeride 10x şiddette duyuyorsam dışarda 2x civarı olsun. başka hoparlörde kapıyı kapayınca kulak zarımı patlatacak seviyeye getirmedikçe kapıyı kapattığıma çok ses gitmiyordu, şimdikinde olduğu gibi duyuluyor. tşekrüller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ya bi arkadaşım bayağı bi önce philips in 2 li bi hoparlörünü görmüş. canavar bişeydi diyor. modelini hiç hatırlamıyom... bende de 2+1 var ama subwoofer kenarda kalınca tadı olmuyo pek.. sevmedim o yüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bassını kısmayı denedin mi dışarıdan duyulmaması için? Uzaktan sadece bassı duyarlar çünkü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 kulaklık alsan mis gibi olmaz mı? sesinin oda içerisinde duyulma şeysi, içinde bulunduğun yerin akustiği ve sesin frekansı ile alakalı. hoparlör kalitesi ile filan alakalı değil. kulaklık gibisi yok ama bence. çok rahat çok kaliteli kulaklıklar var. ben onnardan kullanıyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 al bitane wireless kulaklık takıl abi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 teknosolarda creative'in bir hoparlörü var, kutusu çok dandik, creative'e hiç benzetemiosun kutudan ama çok kaliteli ses verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 "odada subwoofer koycak yer yok " boşver hoparlörü odayı değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 zaten kablosuz bir kulaklık şeysi var süper falan ama ben çok deli terleyen biri olduğum için 2 saat kullanınca süngeri (veya her neyiyse) böyle vıcık vıcık oluyor. kışın iyiydi güzeldi de... aldım realden 22 milyona bir creative iyi ile idare eder arası kalitede. [ Mesaj 17 Haziran 2007, Pazar - 17:00 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 voica - çin malı - 4+1 işini çok rahat görür. piyasa fiyatı 50-60 m arası. 132+ watt rmsi var sanırım yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2007 adam subwoofer istemiyom diyo, okumadın herhalde ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar