newdonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Rihanna adli çikolatali renkli güzide şarkıcının bu mükemmel şarkısı hakkındaki düşünceleriniz? bence popüler müzigin en iyi örneklerinden çıtır çerez bir şarkı da degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 şarkının adı bu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 adi umbrella sarkının :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Kötü. Sevmiyorum hem ben Rihanna'yı. Kedi-ciğer ilişkisi de değil hayır, ne ciğerler var beğendiğim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Gayet güzel bence , severek dinliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 PaticikFm başlığından alıntılar.. § 16 Mayıs 2007, Çarşamba - 10:48 [ güncelle ] [ özel msj ] Rihanna - Umbrella link under my umbrella, ella, ella, ey, ey, ey. ____________________ § 17 Mayıs 2007, Perşembe - 15:08 [ güncelle ] [ özel msj ] ela ela ela ey ey ey under my umbrella aklıma takıldı her gün 8-10 kere dinliyorum.. dinlemediğim zamanlarda da genelde söylüyorum.. bir de napıyoruz napıyoruz var.. cümle içinde kullanalım napıyoruz napıyoruz, dinliyoruz dinliyoruz! hah konsepte uygunluk bakımından Rihanna - Umbrella ____________________ § 18 Mayıs 2007, Cuma - 02:56 [ güncelle ] [ özel msj ] hala rihanna - umbrella!!! Rihanna is So Hot: You could fry an egg on her forehead. (She also has a big forehead, but it's ok, because I like eggs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar