circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Arkadaslar sımdı gelecegı olan meslek dallarını tm bolumu ıcın ogrenmek ıstıyorum..Bıze soylenenler genellıkle hukuk ısletme,ıktısat oluyor..Sızlerın bunlar harıcınde bıldıgı gelecegı olan meslek dalları var mı?İyi iş imkanına sahip mesela?Su ana kadar bunlar harıcınde bır tek çalışöma ekonomısını duydum onu da bır arkadasım övdü diger herkes amele meslegı dedı..Bana bole yeni iş imkanı olan yeni meslekler onerırsenız sevırınırım..Fakat nedenını de belırtesenız :) iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 eğitime açsaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 sınıf öğretmenliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 risk yönetimi var. bilişim sektörü var ama yazılım olarak değil(yazılımı herkes yapar oldu zaten) Network güvenliği, bilgi güvenliği gibi konular.. ben ÖSS ye girerken matematik süperdi (ODTÜ olduğu için) ama 4 senede herşey değişti şimdi bi bok yok ortalıkta iş olarak.. seninkiler de böyle olmasın :D ne idüğü belirsiz bi yer seçme.. mühendislik seç yapacağın iş belli olur.. belli olsun yani mezun olunca ne yapacağın. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 bi t mesleğin geleceği var senın bölmn ne sosyalmısın sayısalmısın istediğin ne neye yakın bişiyler arıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 forever denizcilik, hem sular da yükseliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Bolumum eşit ağırlık..Açıkçası bana tavsiye edilen hukuk ama benım puanım hukuk konusunda özele yetiyor..Açıkçası ıstedıgım şey içinde matematik olmayan bir şey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Hukuk ilgini çekmiyorsa asla düşünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 inşaat mühendisliği. her daim iş görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 yazılım herkes yavaş yapsın der, selam ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 abi bu kadar cok avukat varken hukuktan nasıl para kazanılıyo hala cıdden anlamıyorum , hukuk okuyan bırı warsa anlatabılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 said: yazılım herkes yavaş yapsın der, selam ederim. abi öyle gibi görünüyo ama yaw... ama tabi ne kadar iyi yapar bilemem de, ortada çok var... ama arayanlar genelde yazılım mühendisi arıyolar, o yüzden biraz zor oluyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 tıp her türlü iş yapar. doktor olursan, ülkede potansiyel 70 milyon hastan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Malzeme Mühendisligi hakkında bilgi istiyorum nedir ne degildir.. hadi patiler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 sen inşaat oku.. 3 sınıfta mı dallara ayrılıyo o.. yönetimi seç.. proje yöneticisi olur çıkarsın. süper iştir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar