Pha Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Arkadaşın pati acc olmadığı için benden rica etti, en alttaki mailden kendisine ulaşabilirsiniz Jaedenar serverında LvL 70 Undead Rog umu para ihtiyacı dolayısıyla satmak istiyorum. Character Epic Fly Mount+Bonus mount olarak Swift Hawk Strider[BE mountu] na sahip. Armory http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Jaedenar&n=Anexi Characteri 1 hafta once Jaedenar a Migrate ettigim icin 6 ay kapali migrate e. Ankarada elden satışı bizzat kendim yapmak istiyorum. Fiyat 300 YTL. Bu Forum acc si arkadasın oldugu icin pm atmayıp; Msn adresimden ulasmak icin [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bi duzeltme yapim, migrate suresi 3 aydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 pehhh nerde o eski troller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar