Gunn Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bence oyundaki terminalleri de sadece technicianlar ve droid engineerlar kullansın. Han soloyla Luke'u geç, Trilogy'de stormtrooperları da dewbackler üstünde gördük, onlar da master ch heralde. Anlamıyorum ya, oyundaki her karakter "herşey benim için olsun" diyor. Doğru işimze gelince petleri önden gönderin diyoruz ama böyle bir olasılık olduğu için. Eğer istersek gidip CH kasamazmıyız? en azıdan sağlam tank olcak bi pet elde edene kadar CH alabiliriz. Oyundaki açıklardan biri petlerin zorluğunun sadece ham barlarına yansıması. UO'da bile high end yaratıklar yerine göre peti bırakıp tamer'a dönebiliyolardı (harkete falan ettiğinizde) Onu bunu bilmem, datapadinde oyundaki HER lairi alabilecek yaratıktan 10 tane bulundurmak size saçma gelimyosa diycek bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: tom, 03 October 2003 14:55 tarihinde demiş ki: Kesinlikle melee adamlar daha hızlı koşmalı yada eli boş olanlar diyelim, nası mantıktır adam ates ederken yada elinde silah gibi ağırlık varken, normal koşan biri ile aynı hızda koşabilir.Birde melee karekterlerin hepsi atletik adamlar hızlı koşarlar. iyide realizme vurursak lazer tabancasindan isini yiyen adamda da ne teras kasi kalir ne kafa kol.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanthoi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 unity dedğin cok dogru ama pvpde hasar dusmez ise duellar 2 sn yede biter. zaten uzaktan vurulmaya soylendiğim yok ama zamaninda ranged ler tka ya soyleniyordu 10 m den lunge ile 600 ( simdi ki sistemde 150) vuruluyor diye abi 10m.. herifler 64 m den 3k vuruyor ( pvp de 750) ( bunu vuran bh carb4 ve cripplin shot i olan 1 carbineer (iyi kalite 1 carbine damage slice ve ranged power up ile yani oyle bilmem krayt tissue advanced pieceli 1 silah ta değil) oyundaki 1 sorunda special movelarin iska gecmek yerine hedefi daha iyi vurmasi.. abi mesela eyeshot hedefe arkam donuk 1 kere gozumu gormesi mumkun değil :) onu gecelim kafaya nisan alip vururken ki vurma sansi normal attackla ates edip vurma sansindan daha yuksek. ( bonus to hit verio cogu special attack). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Valla zaten pek bi haltimiz kalmiyo adam ne olduğumuzu anlamadan indiriyo silahla, bide rebel mission yapiyorum arada TKA ile, stormtrooperlar ile 10.000 metre maraton yapiyoz. ne enerji varmış adamlarda yakalayana bravo. Herşey silahlar için burda keşke hiç melee karekter yapmasalarmış. Gerçi Teras Kasiyi hiçbir karektere değişmem o ayrı. Kaza eseri birine vurabilirse eğer osmanlı tokadı atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ya simdi bana kizcaksiniz da melee class diye bisey olmaz bence isin tabancasi olan yerde. hem sw acisindan hem de realizm acisindan mantikli olmuyor. gercek hayatta da tabanca cikinca kilici sopayi bitirdi, sw de filmlerde de sille tokat birbirine dalan yoktu. ha jedi dedin mi o ayri adamin elinde isin kilici var absurd paranormal gucleri var onler yansitir gelen isini vs. ama kosup da hobadey hobadey kacan adamin ardindan yakalayip kiliclamasi mantikli gelmiyor bana. yansittigi isinla adami vurursa tamam. tufek diyosunuz da 64 m den vurmak ne ki gunumuzde en adi tufek bile 300 m de denk geldi mi...ki bu optimal menzili. yoksa 2.5 km ye atar ortalama. oyunda laserler laserden cok su tabancasi gibi 40 metreden atiyo.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 yaw oyundaki olayları film e veya gercek hayata tam olarak index lemeyin bence oyun bu olur boyle seyler.. ama dmg ayarlanırının duzelmesi sart diye dusunuyorum cunku max 3 atista insanlar oluyor...[hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bi olcude filme endekslememiz lazim yoksa sw kavramindan cok uzaklasiriz. yani `dengeliycez` mantigiyla dalinirsa ise neticede cok dengeli bi pvp ortami olur ama eee hani nasi is sw olayi nerde denince ortada kalir soru. melee ve swordsman classlarini bence pazarlama acisindan koydular surekli ad&d ye alismis kesimleri de ceksin diye.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 bi de oyunclar hala single player mantiginda. 20 kisi baskina gidip 5 teras kasici bi yandan 15 tabancaci bi yandan dalmak gibi sosyal kombine taktik olayi yok ki.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: Gunn, 03 October 2003 12:19 tarihinde demiş ki: Bence Investigation kolonu bomboş olanlara BH sıfatı verilmesin. Dün bi search ettim ben hariç Bestine'de 11 tane BH vardı. Tabi hikayeden BH hepsi, sadece llc sütunundan 2-3 kutu alıp gerisini yallah sallayan bi sınıf bu. Nerden mi biliyorum? Adetim değildir trainingleri hiç playerlardan yapmam gider parasını verir npc den alırım, geçen gün BH carbine II yi öğreniym dedim. Bu 11 kişiden hiçbiri bilmiyordu. Kolpalar! evet genelde ole bh ta durum, ama bıde benım durumumda olanlar var butun sılah skıllerı tamam ve 3 haftadır hala ınvestıgatıon 2 deyım yurumuyo lanet olası , yurumuyo cunkı paso buglı gorevler vardı sıkıntıdan patladım bı ara npc lere kufur ettıgımı farkedıp akıl saglıgımın dengesının bozulduguna karar verdım ve anchorda kendımı tedavıye aldım.sımdı yıne goreve cıkıyorum hesapta tef olayının bugını cozdulerdi ! babayı cozduler, neyse kasmak ıstemıyorum ama sankı o gorevlerı yaparak bısıler orenıyosun adam nasıl avlanır uzerıne tobe tobe bak yıne tırlatıyorum. su ana kadar bh on kere bırakır baska seye gecerdım ama arna saolsun telkınlerı sayesınde buzmeye devam edıyoz bu ınvestıgatıon kalkmalı yerıne craftıng bıle koysalar razıyım.(kettomorda bı craft charım var). bh olup da skıll orenmek ısteyene ınv 2 ye kadar herseyı oretebılırım. xp de ıhtıyacım yok maksat yardım olsun.(1300 app xp var nereme sokacaksam tobe tobeeeeeee) kalksın abı bu lutfen ya bi de oyunda 200 300 cesıt sılah olsun pvp suresı daha uzun olsun adam oldurmek ıcın bırden fazla sılah kullanılmak zorunda olsun. pvp de hayvan ve at st yada guardlar kullanılamasın. gokten para yagsın, jedı olsun benı kessın screen alıyım. xwing istiyom uzayda dolasmak ıstıyom, astronot olmak ıstıyom. uzadı dımı tamam sustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 fazladan llc de 720000 xp pistolde 170000 xp ve carbine de de 198000 xp var hadi buyur hersey bıttı ama ama :( bıde su sehırlerdekı bh droid vendorler artık calıssın bı gorev yapacan okuz gıbı para harcıyon droıde adamada kızamıyosun o da kullandıgı malzemeyı cıkartmaya calısyo, madem ıse yaramıcak lar nıe koymuslar onları su ana kadar coronet ve mos eisleydeki ikisini denedim 2 side calısmıyo varsa bılen solesın trıckını, hesapta bh duzeltmısler?, nerfleyın bızı abı ya, nerfleyınkı karakter yapmak ıcın hıc kasmayalım. zaten bısı yapamıyoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 unarmed SWGde sacma diyenler hakli aslinda yanliz bikere koymus adamlar, SWye uymuyo bu classler kaldiralim diyemezler artik onun icin bence bi yere oturtmalari gerekiyor ranged dodge gibi bisey verebilirler, ki bunlada 10 shot'in 9'unu dodge etsin demiyorum 10'un 3'u iyi gibi mesela gercekci olucaksa; riflelarin rangelerin 2 katina ciksin (128 m bile az ama..) carbine'in range kalsin pistol 3/4'e falan dussun sonra lazer'in bi atisinda olursun gibi gercek'e vurursak olayi isin icinden cikamayiz... kilicla bi kestimi olursun, lazer degdimi olursun, bazukayla attim mi yanindakilerde olur vsvs o yuzden silah damagelari 30%-50% arasinda dusurulebilir ki PvP nin zevki ciksin. PvM damagelari ayni kalsin. mountlar gelsin CH olmayanlarda binebilsin, ama hepsine degil CH skill'ine gorede daha ozel mountlara binsin CHler speederlar gelsin son olarakta stealth, sneak veya benzeri bisey koysunlar[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 carbinde sacmasapan durmalar kalkmali. ates edilince duruyo. ates etceginde duruyo. sirf ayar icin. ustelik bi de goya carbin crowd control silahi riot silahiymis. yarisindan fazlasi calismiyo ozel ataklarinin. crowd control silahi olan silahla 2-3 kez special atinca ham costtan kendini indiriyosun yere.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ehe dedigin dogru bak SOE yuzune bakmiyor carbine'in buyuk ayarlamalar yapilmasi lazim carbine'de[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 droidlere fazla para vermeyin. kettemoorda aklı başında DE ler 200creditten satıyolar seekerları, ben sıkılmasın uğraşsın diye 1k veriyorum. Ama uyanıklar bazaarda 3k ya falan satıyolar külliyen yalan yani dlt rifle'a jedi sabre yazıp bazaara koymaktan farkı yok. Carbine'e gelince, marksmanin carbineini bitirdim BH carbine'de baya oldu, henüz çalışmayan special görmedim. HAM costları fazla ama special attackleri çok fazla, ilerdeki special attacklere bakıyorum da tek shotla fire dmg, dizzy, stun blind, posture down bi sürü şey yapıyo. hatta işi bilenler gidip en hızlı en az dmg veren dh17 yi alıyolar, savaş başlar başlamaz arka arkaya special attackerli koyuyolar (UO daki curse gibi bişey oluyo) dengeniz bozulduğunda da normal silaha geçiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vanthoi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 yaf oyundaki bir baska sorunda kneel prone komutlarinin anlamini yitirmesi.. tabi bu konuda hakli sayilirlar sw da elde silah haldir huldur kosturursun ates edip.. prone olmak bu zevki vermez ama elinde carbine ile kosan 1 adam baska kosan 1 adama ates edipte %90 vurma ihtimali varsa oyunda 1 sorun vardir. yani kosarken ates etmede accuracy sw sinirlarinin da ustunde melee class kaldirilsin a gelince jedi de 1 melee class disardaki force u kullaniyor tka da inner force soz konusu, expanded universe ten az biraz okumus olanlar bilir tka lar yakin mesafede olumcul karakterlerdir ve bu evrenin de 1 parcasilar. sirf filmlerde gormedik diye oyle class olmasin denmezki... filmlerde master chef gordunuzmu?(gormussunuzudur) yada master tailor, ama oyunda varlar cunku olmalari lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 1) covert olmak zor olsun yada bazı skiller gerektirsin. 2) uzay gemileri ve diğer binek araçlar açılsın. 3) dmg lar azaltılsın. 4) droid eng. weaponsmith ve armorsmithler çok daha fazla item yapabilsin. 5) xp almak zorlaştırılsın. 6) jedi olsun bikaç tane.[hline]Revhas - Human - Smuggler - Pistoleer Turkish Republic - Spy Network - Recruiter Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 1-)Shuttle süreleri kisaltilsin. 2-)Shuttle süreleri kısaltılsin. 3-)Shuttle süreleri kısaltılsin 4-)Cok uzun, iyi bir senaryoya dayandırılmış ve zor bikaç quest olsun. 5-)Tabiiki CH only (skille göre) binekler acılsın.Marksmani brawleri arac sursun banane. :-p Yukarıdaki isteklerin coğu mantıklı geldi bi dev'e url atsakmı :-p[hline]Muhendis A'ab Novice Pistoleer,Master CH at Eclipse Wolith Wannabe Commando at Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: Gunn, 04 October 2003 13:15 tarihinde demiş ki: droidlere fazla para vermeyin. kettemoorda aklı başında DE ler 200creditten satıyolar seekerları, ben sıkılmasın uğraşsın diye 1k veriyorum. Ama uyanıklar bazaarda 3k ya falan satıyolar külliyen yalan yani dlt rifle'a jedi sabre yazıp bazaara koymaktan farkı yok. Carbine'e gelince, marksmanin carbineini bitirdim BH carbine'de baya oldu, henüz çalışmayan special görmedim. HAM costları fazla ama special attackleri çok fazla, ilerdeki special attacklere bakıyorum da tek shotla fire dmg, dizzy, stun blind, posture down bi sürü şey yapıyo. hatta işi bilenler gidip en hızlı en az dmg veren dh17 yi alıyolar, savaş başlar başlamaz arka arkaya special attackerli koyuyolar (UO daki curse gibi bişey oluyo) dengeniz bozulduğunda da normal silaha geçiyolar. dlt20leri asagilama birader ben 5.5 spd 109-168 dmg olanlari 5 k dan satiyorum iyi gidiyor. carbinde carbineer kismindaki skiller calismiyor. ben cogunu denemedim daha ama soe forumlarinda cok yakinma var. evet dh17 snubnose carbin in ham costlari cok dusuk, o yuzden millet tercih ediyor onu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: Vanthoi, 04 October 2003 16:11 tarihinde demiş ki: yaf oyundaki bir baska sorunda kneel prone komutlarinin anlamini yitirmesi.. tabi bu konuda hakli sayilirlar sw da elde silah haldir huldur kosturursun ates edip.. prone olmak bu zevki vermez ama elinde carbine ile kosan 1 adam baska kosan 1 adama ates edipte %90 vurma ihtimali varsa oyunda 1 sorun vardir. yani kosarken ates etmede accuracy sw sinirlarinin da ustunde melee class kaldirilsin a gelince jedi de 1 melee class disardaki force u kullaniyor tka da inner force soz konusu, expanded universe ten az biraz okumus olanlar bilir tka lar yakin mesafede olumcul karakterlerdir ve bu evrenin de 1 parcasilar. sirf filmlerde gormedik diye oyle class olmasin denmezki... filmlerde master chef gordunuzmu?(gormussunuzudur) yada master tailor, ama oyunda varlar cunku olmalari lazim olmasin demedim kafadan ben melee class. yanniz tutup da bu clasi elinde cicuv cicuv blaster kullanan adamlarla esitlerlerse bu sacmaligin daniskasi olur. oyun resmen ad&d oyununa doner. jediler buyucu, silah kullananlar archer, tkacilar da fighter olur sw ile alakasi kalmaz. chef ve saire oyunun gidisatinda ve combatta cok etkisi olan charlar degil olsa ne olur olmasa ne olur hic isim dusmedi daha. carbinin de kosma accurasisi olsun be abi ? pistol hodo yapiyor hede yapiyor rifle minde cakiyor vs derken bunda da olcak tabi bisiyler. neticede carbin stormtrooper silahi, yakin mesafede kullaniliyo ki etkisi var demek ki. carbinde bi knockdownlar var bir de kosarken ates etme baska bisey yok.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: revhas, 05 October 2003 01:36 tarihinde demiş ki: 1) covert olmak zor olsun yada bazı skiller gerektirsin. 4) droid eng. weaponsmith ve armorsmithler çok daha fazla item yapabilsin. 1 - pek gerek kalmiyo gibi millet overt dolasmaya basladi. artik sik sik datomirde ya da bestine mos eisley filanda hatta coronette overt rebel gruplar goruyorum bagirip is yapan. karakterler tamamlaninca yapiyolar herhalde. 2 - allah korusun kardesim su an yapabildigimiz mallari yapmak icin gerekli maden ya oluyor serverde ya olmuyor bir de itemler artarsa tam kafayi yeriz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 heh oyunda sanirim en genis yelpazeye sahip sey tailoring..clothing..inanilmaz genis bi yelpaze ve kombinasyon secenegi var vallahi.. bio cloth larda yolda vallahi simdiden goruyorum +20 camo. veren suitler felan.. binek herkese acik olmali bence yaw hem hizli olim hem graulu onden salim hemde bi elimle halka cizerek ates edim...hehe zirh da giyim wookie de olim ne bilim.. adi ustunde handler, train eder handle edemeyen birine train edilmis bir hayvani handle ettirir...marketi bu ...ne anladim ki ben dev gibi tavsana non ch biri trick yaptirip maymun ettirsin..ama binege binemesin... a ozel bi olayi olan guclu binekler cikarsa ch only olmasi mantikli ama standart low level hamli sirf binek olarak kullanilabilecek bir hayvanin ch only olmazi biraz (baya) tantana yaratir.. direk 2ci sinif insan muamelesi olur ehhe ya bide shuttle sureleri kisaltilsin..yada kacak transport olsun..atiorm az oncemi kacirdin shuttle i?..hemen kenardaki bi smuggler npc ye extra 2k verip aninda travel secenegi gelsin...[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 kaliteli binekler chlere kıytırıklarıda no-chlere versinler[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bineklerle gelen bi kaç soru var binekler diğer petleri çıkarıp çıkaramamızı etkilicekmi lvl açısından? saldırabiliceklermi? hızları ne olucak?[hline]karga theurgist of the theurgists Hatun ooc Cleric Rojon minstrel for all Kargy Necromancer is my bish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar