elvyn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yıllardır sorunlu bir adslim var, belirsiz aralıklarla internet kesiliyor ve tekrar geliyor. modemi değiştirdim, bilgisayarı değiştirdim, splitterı değiştirdim, ethernet kartını değiştirdim. geriye bir tek evi değiştirmekle adsl kablosunu değiştirmek kaldı. once kablodan başlayalım. kablo çok uzun oldugu, gittigi yollar da alengirli oldugundan değiştirmeye hiç uğraşmadım. ama yenisini bulup denemeden once sormak istiyorum, kablodan olma ihtimali nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 kablodan olmama ihtimali %0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 TTNETi aradın mı hiç? hattınız kirlenmiş falan diyolar böyle aydınlanıyosun birden hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 konuşmaz mıyım. iş görüşmeleri gibi dönücez diyip donmuyorlar, donduklerinde de bir boka yaramıyor. eve gelen "teknik servis"e internet explorer ı gostermek zorunda kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar