Tremour77 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Bi arkadasim istanbulda su andada anime t-shirtudur guzel anime figurler-anahtarliklar-naruto posteri otu boku nerelerden alinir istanbullular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Anahtarlık olarak Taksimde pasajlara bakabilirsin. T-Shirt yeri bilen varsa bana da sölesin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tremour77 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 oki dokie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Silmarwen belki köstebekde vardır anime karakterlerinin bulunduğu tişörtler yada istersen yaptırırlar sanıyorum [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 19:54 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Söylemem. Senle aynı anahtarlığı paylaşmak istemiyorum. Bi bende olacak! *anahtarlığını okşar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Daha bugün Köstebekteydim (Metal Shop olanı). Diğerlerinde varmı bilmiyorum haftaya sorarım artık. Pasajlar saolsun epey bi anahtarlık koleksiyonu yapmıştım (Naruto). Kakashi olanı kullanıyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar