Passanger Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Ahmet hakanı hiç sevmem fakat az öncetayyipe acaıp laf soktu. a.h:Sayın basbakan camıde sıyasete kızıyorsunuz fakat camıde sıyasetı ılk onlar baslattı gıbı elestırıler var ne dıyorsunuz? rte: ee sımdı bız... a.h.:reklamlardan sonra konusalım ve gol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 kanal? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 cnn turk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elm Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Tayip'e laf soksun diye ahmet hakan'a düştüysek vah halimize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 rezalete bak hepsi oraya elini kafasina koyup izlesin diye koymuslar resmen. adam cikmis diyo ki beni bülent arınçın söyledikleri bağlamaz beni benim söylediklerim bağlar. ben şahsımla ilgili konuşayım, dindar olmanın çabası içerisindeyim ama dinsizlerin de görüşlerini korumak başbakan olarak benim görevimdir. ya ne bilinçsiz bi adamdır bu meclis başkanı benim partimden mi çıktı?? sen dindar olunca dinini dindar olmadan yaşamaya çalışan ılımlı islama inanan insanlar da mı dinsiz oluyo. inanamıyorum rezillik kepazelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 said: Tayip'e laf soksun diye ahmet hakan'a düştüysek vah halimize. çok yerinde bi yorum olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 tbmm başkanı cumhurbaşkanı başbakan üç en yüksek makamın eşlerinin başı açık olunca mevzu çıkmıyo da kapalı olunca mı çıkıyo? o zaman baş örtülüler vatandaş değil desinler ?! gibi konuşmalar yapıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 off iğrenç bir program ahmet hakan ergun babahan zaman gastesinin şeysi diğerleride süs zaten. ne zaman bu adamların karşısında mustafa balbay gibi birisini görecez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 yanlız programı baştan beri izleyenler tayipin nası her soruda kıvırdığını ve orda kendine gazeteci diyen 4 tane taraflı adamın nasıl tayipin suyuna gittiğini görmüştür..rezil bi programdı. dünkü güzeldi mesela mehmet ağar fln.karısı börek yapmış getirmiş.sıcak bi ortam vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Taha Akyol çiftçiyle ilgili soru sordu Tayyip: Allahtan yanımda gelirken birkaç rakam getireyim dedim çiftçiye destek tarıma destek konusunda da rakamlar var yanımda. heaheahaheeahhae şaka gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Ya utanmıyolar 4 şakşakçı oturmuşlar karşısına huyuna suyuna giden sorular soruyorlar. Üzerine gittikleri yok. Zaten 2 tanesi emrindeki gazetelerin genel yayın yönetmeni. Nerede bitane muhalif adam var mı? Dün ağar'a nasıl sorular sordular, Yarın öbürgün Baykal çıkınca bakın nasıl sorular soracaklar. Bugün tayyipin eline verdiler sazı istediği gibi çalıp söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 evet ertugrul bıle sonuk kaldı kapadım zaten bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 mitinglere katılan kişilerede azınlık dedi galba başka bi işle uğraşıodum tam duyamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ertuğrul bile? O da yalakanın önde gideni zaten bileyi fazladan yazdın sanırım.. Zaten yalaka olmasa oraya çağırılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 bırakın bu milyon rakamlarını yok öle bişi kimse kusura bakmasın biz akp olarak toplansak bunun kat be kat fazlasını toplarız dedi.. Baykal'a kutuplaşma yapıyor diye bok atan adamın söyledikleri nası bi çelişki yaratıyo vei nsanlar farketmiyo ben anlayamıyorum halkım niye böle onu da hiç anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 beni de korkutmuyor değil bahsettiğin durum elaidi 22 Temmuz dan sonra göreceğiz neler olacak ancak meclise girecekleri kesin sadece eskisi kadar borulara ötemeyecek diye düşünmekteyim. [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 00:23 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 ya bıle lafı hurrıyetın genel yayın yonetmenı olması acısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Ertuğrul Özkök zaten AKP ile ilgili proje başlattı bi aralar her allahın günü AKP yalakası yazılar yazıyordu bende yorum yazıyordum Hurriyetim.com.tr den ban yiyen ender kişilerdenim muhtemelen :) AKP ülkeyi öyle bir duruma getirdi ki, 23 temmuz günü hükümeti kurabilirlerse bu ülkeyi tabandan parçalamalı ve yeniden kafasına göre düzenlemeli. Devletin her kurumuyla çatışma içerisindeler ve bunu 5 yıl daha sürdüremezler. Bu kurumları dağıtacak kafasına koydu heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Ahmet Hakan mitingler sırasında yazdıklarını okusun belki bir nebze olsun ben ne dönekmişim diye farkına varır kendinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 RTE bir allah birdir derse inanin diyicemde ertesi gun cikip bu demeci biel yalanliycak bir potansiyel var adamda saysam fikra gibi adam bugun ak dedigine yarin kara dio obur gun yok o ak kara amara demedim ben diyor sonrada ak i a.k. anlaminda kullandim ak diil yani diyo boyle bir bunye motrix modunda bullet time i girip 180 derece donebilme kabiliyetine sahip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 biz balık akıllı olduktan sonra ne yapsa helal o insanata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Haketttik biz bunu ki böyle yönetiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Ben hak edecek birşey yapmadım açıkçası, demokrasi sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 adama her soru sorduklarına özür dlliyordular ya, o rada beni bitirdiler. adam kendini padişah zannediyor bunlar da adeta onaylıyordu. kendisini kedi gibi gösteren karikatüre bile tahammülü olmayan bir adam. ne kadar çiğ bir insan kendisinin yabancı dili yok ama kadrosuna aldıklarında buna çok önem vermişmiş. bilmiyorum yakında adamı her gördüğümde kusmaya başlıyacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 cnnturk te yayınlanan,ahmet hakan'ın sunduğu programı pek sevmiyorum. garip bir biçimde oradaki atmosfer falan sempatik gelmiyor,sanki tiyatro oynanıyormuş hissi yaratıyor bende.sanki sözler önceden çalışılmış gibi. ahmet hakan'ın sunmayı başaramayan sunuculuğuda ekstrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar