Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Guild arama topici daha


Marveloth

Öne çıkan mesajlar

Beyler kusura bakmayın, sabit bir başlık bile açılmış gereksiz topicler olmasın die ama ordaki bazı serverlarda char açıp adamlarla konuşmaya kalktım, 2 tanesi lan sinan senmisin şaka mı yapıosun fln demeye başladı :P

Ben mi noob um yoksa lvl 70 olanın burnu mu havaya dikiliyo anlamadım:)

Bu yaz ciddi wow oynamayı planlyıorum. İnternet cafeden 4 gün 10 saatlik oynamamın sonucu (ilk oynayışım) 41 lvl mage kastım. Bence iyi. :)

Türklerin olduğu ve ticaretin iyi olduğu bi serverda oynamak istiyorum. Ama hiçbir kaynak beni tatmin etmiyo. Birebir tavsiyesi olan arkadaşlar lütfen fikirlerinizi paylaşırmısınız.

Gerekirse migrate de ederim sorun değil. Yeterki ticaret ve oyuncu sayısı bakımından ilerde beklentilerimi karşılayabilecek bi server olsun.

Forum kirliliği için tekrardan özür.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

pekaziz mesela bak sen BL yi tavsiye ettin.. Başka bi arkadaş da başka bi topicte BL den türkler migrate etti demişti. Yani insan ikileme düşüyo..

Dene öyle ozaman kardeşim diyebilrisin ama bu bana zaman ve emeğe mal olucak. Potansiyelim var kardeşim bu enerjimi bi servera boşaltmam lazım bir an evvel:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bl ye gitme hayatının hatasını yaparsın.afedersin ne kadar kalleş türk varsa orda.yabancı biri şunu guildden at der 50g veriverir kalırsın öle hesabı.zaten serverda yabacı az diye yabancıların sözüne çok bakıyolar yani 50g vermedende olur o işler.bitik bi server hala türk çok.general chatte türkçe küfür filan edilir...karazhan horde türk kaynar istersen git kas orda bi undead mage.

[ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 21:56 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim lorrotar.
BL için hep kötü şeyler söyleniyo. Bende kışın daha henüz wow hayalleri kurarken ''en eski en iyisidir'' anlayışındaydım. WoW da bu pek doğru değilmiş anlaşılan.

Karazhan'da undead mage.

Bu gece birkaç tavsiye daha gelirse süper olur.

Bu arada Nick'in Larotær gibi okunuyo olabilirmi :)

[ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 22:03 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bi dk bi dk.executus(horde) da var iyi.karazhan kadar türk yoktur ama daha aktiftir.guild bulma ihtimali daha fazladır pvp si iyidir.ama karazhanda pvp yok.saat akşam 8 de server en canlı saatindedir ki arenalarda 45dk öbür savaş alanlarında 55dk gibi süreler görünebilir ve fake değildir gerçekten beklenir yaklaşık bi saat.guild lazım olmayabilir hadi executus u o açıdan ele ama döner dolaşır yine pvp yaparsın.executusta türk daha azdır ama daha aktif ve kalite bi serverdır diyim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

diyecegim tek sey eger etrafindaki seyler seni etkiliyorsa kesinlikle, ama kesinlikle bir toplulugun yogun oldugu server a gitme. mesela bl icin lorrotar in dedigine bak. cok turk var dolayisiyla cogu kendi babasinin serveri gibi dusunuyor. ne pislik varsa cikiyor arada. executus desen iskandinav veletleri ile dolu. "sve? sve?" diyip 4 saat pesimde ks yapmaya calisan denyoya bile denk geldim. trade veya general chatlerde donen muhabbeti gorsen miden bulanir. bir baska serverda ruslar cogunlukta olur kendi dilleri ile konusup kimseyi umursamaz felan.

pm konusuna gelince. zamaninda bir arkadasin nick i burda gormustum. ayni guild e denk geldik felan konustuk bilirmisin paticik i felan demistim. adam gunde 15 kisi kastir beni diye geliyordu dedi (nerden baksan 2 sene once tabi). yaka silkiyordu anlayacagin bizim milletden.

bulundugun server da arkadas edinirsen daha iyi olur gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aslına bakılırsa artık bırcok serverda Türk sayısı oldukça fazla. Ama tabi en basta BL, dunemaul geliyor..

BL kim nederse desin kaliteli bir server(dı). Migratelerin ardından ve son zamanlarda horde sayısının dusmesı kaliteyi etkılemıs olabilir Bu heryerde boyle.


PvP olarak horde rationun dusuk olması dısında cok kaliteli. Outdooru canlı bir server. Dunemaula gelecek olursak ornegin BL icin anlatılan bircoksey burdada mevcut. Etrafta bircok capulcu geziyor kaliteyi dusuren. Outdoor pvp dersen pek yok. BL'ye gore zayıf kalıyor outdoor olayı. Ama horde/ally ration oldukca dengeli

[ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 14:10 tarihinde, raistlinthewiz tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

midium pop server en iyi tercih olur senin için. venture co 'ya gelebilirsin mesela, pve konusunda oldukca basarılı guildler var. the tempest, eclipse falan. turk guildi istersen bizim guild var ama gruul'dayız daha ve yapamıyoruz 25 kişi bulamıyoruz bu sıralar. guildin demirbaşları da baska guildlere dagıldı malesef.
pvp için hiç sıra beklemezsin max 5 dk. sadece 1-60 kasarken instance lara adam bulmakta biraz zorlanırsın. ama cok değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...