Bonus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Yeri burası mı bilmiourum ama Bu programı aldım, yükledim güzel, güzel giderken, Programı calıstırıom kasarkta olsa acılıo ama 5 dk sonra bilgisayar acaip yawaslıo bir dk sonrada CPU kullanımı %100 oluo biraz sonrada takılıo Sorun nerde?Bir de sorunu atlatabilsem program kasıcak şöle bi baktım calıstığı kadarıyla cok karmasık geldi[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Bilgisayarının configurasyonu nedir. Özlellikleri ? Ram bayağı önemli mesela. XMax çok fazla ram yer. Ram in Kaç ?[hline]SadButcher, 19 September 2003 21:10 tarihinde demiş ki: Bu gün bir arkadaşımlar konuşuyorduk Paschandale için "Nurtopu gibi bi Hallowed Be Thy Name imiz oldu" dedi pek güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 P3 866, 256 MB RAM,[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 kasmaması gerekir o makinayla yani daha doğrusu kasarda sen kastıramazsın şu anda bi anormallik war resinstall falan et zaten bence 4.2 ile falan başla 5.x direk arayüz olarakta karmaşık bi hal alıyo sölemiş olayım 4.x den başlayıp 5 e geçersin ilerde yetersiz geldiği zaman zaten 5 le gelen 6-7 özellik war bunlardan 2 tanesi normal insanların işine yarar dierleri hayvanlar için[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Ya tüm programları kapayıpdenicem bi de kasmazsa asıl sorun kullanmak ztn örenmem lzm bi şekilde, daha önce Cinema4D kullandım ama peq farklılar[hline]forumlarda olay aşımı MKC KHaRoN, 13 September 2003 23:51 tarihinde demiş ki: ...yamuluyorsam duzeltin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar