hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 arkadaşlar bu telefonu almayı düşünüyorum da şikayetvar.com da bir sürü şikayet gördüm kararsız kaldım http://www.sikayetvar.com/index.php?ara=e50&s222.x=0&s222.y=0&loc=ara kullanan varsa bi öneride bulunabilir mi? Nokia E50 alim mi yoksa başka bi telefonmu bakim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 İnsan Citibank genel müdürü olunca tabi parayı nereye harcayacak şaşırıyor. Noldu 76010'dan baydın sanırım? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 esasında abim alıcakta bi daha yazmadım önemli olan telefon nası olduğu öğrenci parçasıyız ya nerde o kadar para kim kaybetmişte ben bulim ayrıca 7610 kral telefon baya yere düşürdüm bu aralar tıkır tıkır çalışıo hala istiyosan senide yanıma alim hafız:D [ Mesaj 16 Haziran 2007, Cumartesi - 13:29 tarihinde, hoccemama tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar