_TaYFo_ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Arkadaşlar aramızda Bursalı olan varsa vücudumu geliştirebileceğim spor merkezleri önerebilirmi bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 vücut geliştirme :/ altınceylan oteli var kültür parkın içinde oranın spor salonu kalitelidir, temizdir de kime sorsan altınceylan'ı gosterir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 üyelik ücreti hakkında bilgin varmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 + Olympic Spor Merkezi Tel:2231481 3 aylık 100 YTL 1 aylık 40 YTL 2 ay önce fiyatlar bu şekildeydi. Aletleri yeni değiştirdiler güzel orta halli bi salon. Fomara'da Bursa Body'nin arka sokağında. + Bursa Body'ye gitme pis. +Altınceylan en iyi ama pahalı (fiyat bilmiyorum) +Setbaşında var bi salon hocası çok iyi ancak aletler zayıf fiyat olympicten biraz daha pahalı. [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 15:52 tarihinde, Whiskey tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_TaYFo_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Sağol Whiskey Başka alternatifler de önerebilecek varsa fena olmaz tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2007 fazla abartmayın testesteron patlamasından saçlarınız dökülür valla, başıma geldi biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar