Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 camel soft"u hızlı ve biraz alçak sesle söylersek winston box ı andırıyo olabilir -tabi burda boxun "boks" diye telafuz edildiğini düşündüklerini farzediyorum- :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Aynı sorundan ben de muzdaribim. Bazı bakkallarda Camel Soft istiyince ısrarla Winston Soft uzatıyorlar. Niye ki? Benzemiyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2007 ben küçükken ben gider bakkaldan alırdım annem sarkıtırdı sepet çekerdi yukarı. en azından yukarı çıkmaktan kurtulurdum. bakkal uzak sayılır bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar