Apache Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 dün akşam yolda bir haftalık gözü yeni açılmış bir yavru kedi buldum.sıcak su torbası ve karton eviyle mutlu bir şekilde yaşıyor.arada miyavlayınca yarısı ılık su+süt+azıcık ezilmiş bebek bisküvisi ve diğer çeşit olarakta pirinç unu ve unu kaynatıp biraz su ve sütle karıştırıp veriyorum.şu anda herhangi bir sorunumuz yok karnına masaj yapmadan çişini yapmıyor ama şöyle bir şey var ki dünden beri daha hiç kaka yapmadı? yavru kedi için neler önerirsiniz,düşünemediğim ve çok lazım olan herhangi bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sütünü sulandırarak ver ki ishal olmasın rahat ederse yapar kakasını. gergin olunca, güvenli yer olmayınca yapmaya biliyorlar. uzun süre yapmassa veterinere götür zehirlenip ölüyorlar. kolay gelsin kötü bişey olmaz inşallah. tavuk ver küçücük parçalar yapıp. ben öyle yapıyodum 1.5 aylıkken daha =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 dün veterinere götürdüm daha bir haftalık bu sulandırılmıs süt dısında birsey verme dedi =) cok sirin ama hastalanmasından falan korkuyorum.gecede yatmadım napıo acaba die izlemek icin. yazın şu günlerinde odamda ufak kalorifer + sıcak su torbası koyuyorum çok rahat ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 arkadaslar sulandırılmıs süt+bebek bisküvisinin birazını ufacık parcalayıp veriyorum ama sitelerde okudum çoğu kedide sorun oluyormus bu süt? baska bir sey verilir mi yavru kediye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 kedilere özel süt tozu var. atıyosun suya, süt gibi oluyo. onlardan alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bu verdigim karısım cok gaz yapıyor.burada uc katlı luks bir hayvan hastanesi var simdi cıkıp alayım. isminide müfit koydum ^^ geldiğinde aralıksız miyavlıyordu günde 5-6 kere süt istiyor,gazını cıkarıp-cisini yapınca cok rahat yatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 poposuna şey yap karnından sıvazlayınca tuvalet yapamıyorsa bir pamuğu vazelin sür azcık poposunu sıvazla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar