Aegean Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 mtv de çabuk!! clown caldı blind calıyo simdi :)[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
EarS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 izledim güzeldi[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 european top 20 ye yetistim. :([hline]blinded by fear of life
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Offf ya Hayır nası kaçırırım :( Olamaaaaaz. 1. hangisi oldu?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır!
EarS Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 freak on a leash[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Neaaaaa? Ben farklı bisey beklerdim Yani o sarkı da guzel ama Onu en güzel Korn Klibi diye koysalar daha iyi olurdu bence. 1. Bence Got The Life veya Somebody Someone olmalıydı.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır!
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 1. freak on a leash olduysa kesinlikle doğru seçim kaçırdım da ne gereği var ki korn top ten in toplasan 10 tane klibi anca vardır zaten lol, tabii televizyonda klipsiz verdilerse bilemem[hline]VADAAA !
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Büyük ihtimalle Klipleriyle beraber vermişlerdir. Buna görede Sadece Klipleri çekilen şarkılar arasında bi değelendirme olmuş sanırım. Arcane KoRn'nun baya bi klibi var 10 tn falan değil.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır!
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 klipsiz şarkı yoktu :) 1 freak on a leash ti, mtv herzamanki gibi görsellik herşeydir dedi blind 9 clown 10 oldu :) korn un taş çatlasa 15 klibi vardır derim ben[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... [Bu mesaj Aegean tarafından 05 October 2003 21:11 tarihinde değiştirilmiştir]
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 15 olabilir evet tabi ama 10 dan fazla olduğu kesin Benim tahminim 18 falan.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır!
arcane Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 blind clown shoots and ladders adidas got the life freak on a leash falling away from me somebody someone make me bad here to stay thoughtless alone I break did my time 13 ? top ten i hala savunun bunun üstüne..[hline]VADAAA !
Öne çıkan mesajlar