GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Evet arkadaşlar US'da hangi server'da ne chariniz var isimlerinizi yazarsanız ve pm'den msn'lerinizi bırakırsanız.. US'da oynayan türk arkadaşlar nerede kaç kişi oynuyor bi istatisliğini görelimm :) warsong - alparslan ( Ally Rogue )
disasterrr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Us oynayan pek türk kaldığını sanmıyorum. Örnek ben ;P Garithos da oynuyordum ama bırakdım oynamıyorum.2 ay oldu heralde dondurdum acc yi .. ( Gnome Rogue )
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yok aslında türk sayısı gayet kalabalık 100'ü aşkın var bizim server'da pm'den msnii verirsen görüşrüz belki tekrardan güzel bi ortamla sağlam bi ekip oluşturma içerisindeyiz us'da
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hmm alparslan demek. *ismi not alir*
disasterrr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yok ben bırakdım 2 ay oldu girmiyorum acc kapalı zaten . Ps: us acc arayan varsa satılır.:;P
Öne çıkan mesajlar