GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Evet arkadaşlar US'da hangi server'da ne chariniz var isimlerinizi yazarsanız ve pm'den msn'lerinizi bırakırsanız.. US'da oynayan türk arkadaşlar nerede kaç kişi oynuyor bi istatisliğini görelimm :) warsong - alparslan ( Ally Rogue ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Us oynayan pek türk kaldığını sanmıyorum. Örnek ben ;P Garithos da oynuyordum ama bırakdım oynamıyorum.2 ay oldu heralde dondurdum acc yi .. ( Gnome Rogue ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yok aslında türk sayısı gayet kalabalık 100'ü aşkın var bizim server'da pm'den msnii verirsen görüşrüz belki tekrardan güzel bi ortamla sağlam bi ekip oluşturma içerisindeyiz us'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 hmm alparslan demek. *ismi not alir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
disasterrr Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yok ben bırakdım 2 ay oldu girmiyorum acc kapalı zaten . Ps: us acc arayan varsa satılır.:;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar