Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Delinin Günlüğü Vol. 3


ghost_boo

Öne çıkan mesajlar

Saat 05.30 civarları.. Kargaların her sabah yaptığı kontrol sistemini dinlemekteyim aslında. Her alanda 4 kez gaklıyor hayvancıklar. İnsanlar gibi biraz. Ama onlarınki kesinlikle daha kusursuz. Çünkü onlarda bir şey olduğunda tüm kargalar harekete geçip problemi çözüyor. Ancak insanlar umursamadan devam ediyor.Yani bilgi manyakları biraz.. Bilgi alayım yeter..

Eh ben de öyle değil miyim? Şurda burda şu bu sorunlar varmış. eee? yani? banane? Ayaklarımı uzatabileceğim çöp kutum bilgisayar masamın altında dursun yeter. Ben ekranıma aptal aptal bakıp gözlerimi bozmak istiyorum. Benim işim problem çözmek değil çıkartmak. Çoğu insan çözümün bir parçası olmak isterken problemin bir parçası olurlar. Ben işe üşengeç olmak istiyorum. Tembelliğimin payını problem çıkarmaya çalışmamaktan problem çıkarmayla ödemek istiyorum. O derece tembelim.

Ama çalışkan olsam ne yazar ki öyle değil mi? Sonuçta bir gün ölücez hepimiz. Amaç hatırlanmak değil miydi? Anıların yaşadığı süre senin ruhunun hatırlandığı süre varolmaya devam ettiğin süre değil miydi? İntahar edenler ise yaşamı sonlandırmak istemiyorlar mıydı? Çıkaracağımız sonuç Bir hiç değil miydi? Boşversene o zaman ben ayaklarımı uzatmak istiyorum..

Belki ara sıra zevk verici etmenler yapmak güzel evet.Yemek yemek , kavga etmek , barışmak , sonra yine kavga etmek , incelemek , tuvalete gitmek falan. Güzel şeyler bunlar. Başka? Arkadaşlardı dostlardı aileydi... Başka?abi ne başkası ya hayatı saydın daha ne istiyorsun?

Bizim denklemimiz bu değilse zaten ne diye kasıyoruz ki? Daha iyi yaşamışsın daha kötü yaşamışsın ne farkeder?(iyi kötü görecelidir o zaman neye göre kime göre iyi veya kötü?)

Anlamadınızsa? Mesela bana göre timsahlar çok cici varlıklar. Ama oralardan geçen antiloplara göre çok kötü varlıklar. yiyolar seni falan. e yesin nolcakki nasıl olsa ölüyosun günün birinde falan..

İçim kıpır kıpır oluyor bu yiyor lafını duyunca. Birilerini yemek , kuzu yemek.. kanlı kanlı yiyin madem çok güzelse.. En doğalı da bu değil midir? Eskiden fırın mı varmış peeh.. ocak mı? o da neymiş.. Kanlı kanlı yiyeceksin bir insanı Doğada da böyle yapmıyor mu o hayvancıklar?

Eh demek ki insan yemek güzel bir şey demekki iyi. Ama normal açıdan (normal açı? kime göre normal neye göre normal di mi?) kötü bir şey elbette.

Neyse insan yemek konusunu da çözdüysek şimdi klavye tıkırtısı konusuna gelelim. Tıkır Tıkır. Bir şey ifade ediyor mu? Hayır. O zaman bunu da çözdük. Bakın ben sadece problem yaratmıyorum çözüyorum da..
iyice saçmalamaya başladı bu demeyin bi okuyun

hayatta çok şey olabilir. Amaç onları çözerken kendini kaptırmamak ve bir yandan eğlenmeye bakmak. ben de salak değilim sorunlarım var çözüyorum ama eğlenmesini de bilmek gerek ki hayat sıkıcı olmasın.. Hadi i kiss you.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim işim problem çözmek değil çıkartmak. Çoğu insan çözümün bir parçası olmak isterken problemin bir parçası olurlar. Ben işe üşengeç olmak istiyorum. Tembelliğimin payını problem çıkarmaya çalışmamaktan problem çıkarmayla ödemek istiyorum. O derece tembelim


ben ben işte ben:D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...