Natural Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 beyenmiyosan cevap werme kardeşim![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Admin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 27 tane var cok açık görülüyo[hline]Grandmaster Hamburger Sitemin Forum'u Fistan, 02 October 2003 16:53 tarihinde demiş ki: karakedinin resme bi bakın allah aşkına ya. bana öyle biri baksa varya kanka falan olsa dinlemem keserim uzar giderim sanki kolama hap atcak gibi :D
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Digital fotoğraf makinem olsaydı ben sana çok hoş bi resim gösterecektim padawan kardeşim O zarları orda tutmayıp direkten çevrene saçacaktın Bu arada 20 kişi bekleyene kadar...[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır
Natural Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Eweeeeet beklene an geldi dıt dıdı dıııııtttt ewett tamı tamına 17.5 tane zar war hiç biriniz bilemediniz nıhashahaahahahahahahahahaahahaböhühhühühü not:şaka biraz daha tahminde bulunun :P[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 de get velet. ugraştırma bizi.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ben joker hakkımı kullanmak istiyorum.[hline]i love this game! ICQ :3500388
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 bu arada ben 14.5 zar var birini kırdı ayının teki bugün :)[hline]Fierce is my blade fierce is my hate born to die in battle, I laugh at my fate Avatar of Thor Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızlara Hayır
Natural Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 yeter huleeeyyy fistan jokere falan gerek yok lap diye bildin abi tebrikler:))) hediyeye gelince.....[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 ohooo Kafa buluyo bu ya[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır!
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Dikkat ederseniz ilk mesaj benim ve dogru cevapda benim. Olay budur.Beyin hücre sayısından fark ediyo tabii. adres vereyim hediyemi yolla.[hline]i love this game! ICQ :3500388
Natural Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 nasıl istersin sarışınmı esmer mi?[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 internetten var öyle siteler sen parayı öde adresi benim adres ver. rus olsun sarışın birazda ingilizce bilse iyi olur.[hline]i love this game! ICQ :3500388
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Eblehligin doruk noktası diye sergilemek lasım topici :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 hade ben çıkıyom netten arkamdan nası saydı bu zarları muhabbeti yapabilirsiniz :D[hline]i love this game! ICQ :3500388
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 jedi kızma da garbage a gider bu topic. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Natural Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 gitmesse şaşarım zaten :):):)[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 said: Estel_Anorien, 04 October 2003 21:56 tarihinde demiş ki: de get velet. ugraştırma bizi.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım +1[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 1 ile 50 arasında ZAR var! ahah..Hadi yanlış cevap dede görelim ;)[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] XTR TEST ViDYOSU:Click
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 e abi bi cevap ver de bu kadar kasışın bi sonucu olsun. :-P[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Natural Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 dedim ya arkadaş lar 19 tane...[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
Öne çıkan mesajlar