vizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 arkadaşlar bugün daha yeni update'ini yaptım ds'nin fakat zonematch'taki hiç bir oyuna giremiyorum versiyonlar uymuyor diyor.hadi diyelim ki onlarınki eski versiyon,update etmeden öncede oyuna giremiyordum.acaba orjinal cd mi gerekli eğer öyleyse mutlaka alırım çünkü bu oyunu çok seviyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vizban Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yukarı![hline]fizban olamadım ama vizban oldum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 oynayan olduğunu sanmıyorum ama.. zone un orjinal oyun istediğini de sanmıyorum age of tu mechwarrior dı hepsini kopya ile oynadık vaktinde[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necromancery Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2003 ben oynuodum valla lag ucuruoooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar