Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kaza

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Bilenler vardır belki. Ataşehir'in karşısındaki sitelerde oturuyorum İstanbul'da. Taç Spor'un oradakilerde. Aramızda da yeni, çift yönlü çok geniş ve uzun bir yol yapıldı. 1,5 senelik gerçi ama yeni saonuçta. Ve sürekli yarışan şerefsizler yüzünden kazalar oluyor. 1 yaşında bi bebek öksüz kalmıştı en son. Şimdi yine oldu. Korna bile çalamadı zavallı, nasıl aniden girdiyse diğeri ters şeride.. Aralarında ağaççıkllar var şeritlerin. 3 ağaç paramparça olmuş, 180 falan en az gidiyordur muhtemelen ve aniden önüne çıktığından kırma şansı falan da olmamıştır muhtemelen adamcağızın. 20 dk falan oldu ama canlı çıkan yok, kimse çıkmadı arabalardan. Canlı çıkan olacağını da sanmıyorum yani arabalar hurda olmuş durumda çünkü.

O yoldan annemler de hergün geçiyorlar ve düşününce çok korkunç. Oğluna kavuşmak yada sadece evde dinlenmek için geliyorsun, bir köşei döndün mü evdesin ve bam! Karşıdan gelen bir hayvan hayatını alıyor, ya da sevdiğin birinin o arabada olduğunu düşünsene.. Hiçbirşey yapamadan sadece şerefsizin birinin hıyarlığı yüzünden direksiyonu kıracak zaman bulamadan bu diyardan gidiyor. Hayat bu kadar ucuz mu? Bu kadar korkunç mu? Çaresizlik, acı.

Ürperdim kazayı görünce, doldum bir anda. Paylaşayım dedim.. :'(
Sosyal ağlarda paylaş

Işık lazım ama artık doldu. Ki çok kaza oluyo kaç kaza gördüm burada, çoğu yarış sebepli. Çok leşi var o yolun.

Ve düşündüm de ben kıza açılamamayı falan saçma sapan dert ediniyorum adamın hayatı 40-50 salisede söndü bir anda. Az önce vardı, şimdi yok. Üstelik kendi hatası bile değildi, uyarı yoktu, kaçacak vakti yoktu. Korkunç ya..
Sosyal ağlarda paylaş

Ortaköydeki ulus yokusunu bilirsiniz, tam karsisinda da büfe vardi hatta Zübeyde Hanim kiz lisesi var orda.
6 sene önce önünden geciriyorduk,annem ben ve kardeslerim.
Büfeyi tam gectik, 2-3 saniye sonra freni patlamis olan bir kamyon hizini alamadi dükkana girdi.
Önümüze bir adam atlamisti yarali, hic unutmuyorum.. Kac ölü kac yarali var hatirlamiyorum.
Sadece 2-3 saniye daha gec kalsaydik, biz de gidiyorduk onu biliyorum.
Hayat böyle, karsina ne zaman ne cikacagi belli olmuyor.
Ister serefsizlik olsun ister tesadüf eseri.
Sonucta giden gidiyor, olan kalanlara (yakinlarina)oluyor.
Güc ve sabir diliyorum o insanlara.

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 20:54 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...