nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Bilenler vardır belki. Ataşehir'in karşısındaki sitelerde oturuyorum İstanbul'da. Taç Spor'un oradakilerde. Aramızda da yeni, çift yönlü çok geniş ve uzun bir yol yapıldı. 1,5 senelik gerçi ama yeni saonuçta. Ve sürekli yarışan şerefsizler yüzünden kazalar oluyor. 1 yaşında bi bebek öksüz kalmıştı en son. Şimdi yine oldu. Korna bile çalamadı zavallı, nasıl aniden girdiyse diğeri ters şeride.. Aralarında ağaççıkllar var şeritlerin. 3 ağaç paramparça olmuş, 180 falan en az gidiyordur muhtemelen ve aniden önüne çıktığından kırma şansı falan da olmamıştır muhtemelen adamcağızın. 20 dk falan oldu ama canlı çıkan yok, kimse çıkmadı arabalardan. Canlı çıkan olacağını da sanmıyorum yani arabalar hurda olmuş durumda çünkü. O yoldan annemler de hergün geçiyorlar ve düşününce çok korkunç. Oğluna kavuşmak yada sadece evde dinlenmek için geliyorsun, bir köşei döndün mü evdesin ve bam! Karşıdan gelen bir hayvan hayatını alıyor, ya da sevdiğin birinin o arabada olduğunu düşünsene.. Hiçbirşey yapamadan sadece şerefsizin birinin hıyarlığı yüzünden direksiyonu kıracak zaman bulamadan bu diyardan gidiyor. Hayat bu kadar ucuz mu? Bu kadar korkunç mu? Çaresizlik, acı. Ürperdim kazayı görünce, doldum bir anda. Paylaşayım dedim.. :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 o yol genelde boş oluo.ataşehir tarafları ztn genelde boş oluo. ışık yoktu galiba orda ışık konabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Işık lazım ama artık doldu. Ki çok kaza oluyo kaç kaza gördüm burada, çoğu yarış sebepli. Çok leşi var o yolun. Ve düşündüm de ben kıza açılamamayı falan saçma sapan dert ediniyorum adamın hayatı 40-50 salisede söndü bir anda. Az önce vardı, şimdi yok. Üstelik kendi hatası bile değildi, uyarı yoktu, kaçacak vakti yoktu. Korkunç ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Ortaköydeki ulus yokusunu bilirsiniz, tam karsisinda da büfe vardi hatta Zübeyde Hanim kiz lisesi var orda. 6 sene önce önünden geciriyorduk,annem ben ve kardeslerim. Büfeyi tam gectik, 2-3 saniye sonra freni patlamis olan bir kamyon hizini alamadi dükkana girdi. Önümüze bir adam atlamisti yarali, hic unutmuyorum.. Kac ölü kac yarali var hatirlamiyorum. Sadece 2-3 saniye daha gec kalsaydik, biz de gidiyorduk onu biliyorum. Hayat böyle, karsina ne zaman ne cikacagi belli olmuyor. Ister serefsizlik olsun ister tesadüf eseri. Sonucta giden gidiyor, olan kalanlara (yakinlarina)oluyor. Güc ve sabir diliyorum o insanlara. [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 20:54 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 kaza geliyorum demez ölenle ölünmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yola tümsek de değil, çukur yapacaksın. hızlı girdi mi bıraksın tamponu orada. hayvan herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Anlattığın yol yapılırken dediğin yerde oturuyordum. Galiba geri dönücem o taraflara bi kaç haftaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar