Mithr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 zamanında bir kısa film çekmiştik sonunda soyadlarımız falan gözüküyor ve ben bunu kaldırmak istiyorum. .wmv olarak kayıtlı ve movie maker proje dosyası yok.kullandıgınız,beğendiğiniz önerebileceğiniz programlar neler?.Ayrıca videoya bazı efekler (yazı bilmemne şekilde gelir yokolur falan) ekleyebilecek birşey arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 movie makerla yap işte dicem de proje dosyası yok ne demek onu anlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 yani şu şimdi scene halinde yapıyoruz ya movie makerla daha sonra wmv olarak kaydediyoruz.sadece wmv dosyasını atınca bir şey editleyemiyoruz( en azından ben editleyemiyorum ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 after effects dicem de profesyonel oluyo biraz :P ya da premiere... bunlar dışında basit bi program bilmiyorum. Bi movie maker var :P [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 00:37 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 ulead videostudio gayet kullanışlı ve kolay bi programdı bir zamanlar ama şimdi ne kadar geçerli bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar