GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Not: Bu fikri horaceskiingin bir çalışmasından aldım biraz farklısını yaptım doğruya doğru.[Bu mesaj GICIK2 tarafından 05 October 2003 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 direk son çalişmasından arak da denebilir bazı kesimlerce[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Olsun :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! Tüm haklari GICIK2'ye aittir. Bazilari imzami taklit etmektedir,aldirmayiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 eeöö.. olmamış.. biraz deniyim bakiyim eleştiri yapmayı. renkler biririyle çok alakasız ve ambiyans ile arasında çok değer farkı var. bütünlük yok. demek istediğim gökkuşağındaki bütün renkleri de kullanabilirsin ama renk değerlerine dikkat ederek. Kuşaklara verdiğin efektler zaten çok az var olan boyut(dimension)larını iyice yok etmiş. Boş alan dolu alan dengesi yok. Ve formlar (ki öyle birşeyde daha "akan" formlar beklenir) yumuşak kontörlü değil. ... nası anlatsam.. hani benim yaptığımda truncu olanın sağ tarafında rahatsız edici bi kısım var ya, onun gibi her yer[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Bence en zor olan şey, gölgeleme eksik.[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar