Nostredamus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Salı günü arkadaşla birlikte bir ps Cafeye gittik orada amcam ps2sne bir memory card gibi birşey taktı ve o memory cardda tüm oyunlar vardı . Bunu nasıl yaptı ? Benim normal bir memory kartımla olur mu ? Nası yüklücem ? Eğer benim kartım olmucaksa nereden bulabilirim... Sorularım bu kadardır =) teşekkürlerimi sunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Memory card derken sanırım 8mb türevi olan memory cardlardan bahsediyorsun. O kartlara oyun yüklenmesi imkansız anca oyunların save dosyaları kaydedilip bir başka makinaya geçince eğer o oyun var ise takıp kendi save dosyasından oyuna devam etmesi söz konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 yok o dedigi farkli sanirim bende gecen sene kafede gormustum hdd gibi biseyleri var ordan oyunu sevip hic dvd filan takmadan oynatiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 o makineye zaten hdd takılmış olup oyunlar önceden yüklenmiştir. memory card vasıtasıyle loader ekranını çalıştırmıştır. sanırım 16mb lık bir memory card gerekiyordu loader için belki 8mb lığa uyumlu hale getirmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar