Phlox Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 merhabalar 2 gündür bazı sitelere + guildimin ventrilo serverına bağlanamıyorum ve bu sorun sadece gündüzleri var. benimle aynı bölgede oturan arkadaşım hepsine çok rahat bağlanıyor fakat ben sadece gece 1-2den sonra bağlanabiliyorum. onun dışında gayet normal netim (1024 adsl 6gb kotalı). telekomu aradım pek yardımcı olmadı teknik destek ki hiç şaşırmadım. sorun nerde olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Daha Once Konusulmustu Sanırım Belkı Yanlıs Hatırlıyor Olabılırım Dıger Arkadaslar Duzeltırler. Baglandıgını Ip yi Degıstırmeyı Deneyebılırsınız Oncelıkle Modeme Restart Atarak Mesela Bende Sole Bır Problem Olmustu Atıyorum Ipm 124 le Baslıyor ve Problem Yaşıyordum. Aynı Zamanda Bölge Olarak Ankara Gozukuyordu. Wow'da 1000ms Alırken Cogu Sıtede Sorun Yaşıyordum. Modeme Restart Atarak Devamlı Ip Degıstırdım Sonunda Bır Ip de Duzeldı. Belkı Sans Olabılır Iyı Bılen Arkadaslar Duzeltıcektır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar