Waqas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Ya bana mi oyle geliyor yoksa gercekten xperl un yeni versiyonunda bug lar mi var ? Raiddeyken relog atmak icin ciktiginda oyuna girip raid barlarini cikarmasi cok zor oluyor bazen makine bile takiliyor. Ve ayrica , Action halindeyken frame rate i inanilmaz du$uruyor fps du$muyor da, frame atliyor anlik takilmalar ya$aniyor mesela 0.9-0.75 diye goruyorum cast bari bazen... Boyle $eyler sizde de var mi acaba? Ve guzel bir UnitFrames onerirseniz sevinirim.
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 butun unitframeslerde var o , blizzard bugı fpsde aynı sekılde cogumuzda var 20ile movie cekerken patch oncesı sımdı 20gorsem sukredıorum fps [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 00:51 tarihinde, raistlinthewiz tarafından güncellenmiştir ]
Waqas Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Hayir o kadar delirtiyor ki sinirlenip raidden cikasim geliyor :(
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 patchten sonra fps cok kotu dustu bendede kayit yapmak işkence oluyor. biton laf yiyorum video cekmedigim icin :P
Öne çıkan mesajlar