The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Selam beyler Ben frp icerikli bir site yapmistim, Bu aralarda baya bir ragbet goruyor lakin birkac sikayet var. Oknmuyor veya cok kotu gibi. Lakin gelinngorunki ben hic bir problem veya kotuluk goremedim sitede. www.neverendinglegends.tr.cx Birde sizin fikrinizi sormak istiyorum Yani Frame i degistir den tutun font a kadar bir cok seyi soleyebilirisiniz alinmam kizmam :D[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 hocam gerçekten sitemizin fontu çok göze batıyor tahoma der kaçarım[hline]Verni gülümsüyor sayfalardan 10 yıl öncesi, thrash blowing all Peki neye sahipsin ölmeye değecek kadar? the action brings reaction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 yazılar Eski çağ yazısı gibi bişey olsun el yazısı gibi böyle cok kötü[hline]Water'n Roll - Food'n Roll - Wood'n Roll anlamadınız dimi? eheh anlamazsınız tabi ROCK'N ROLL dinleseydiniz anlardınız Frp-tr.net Aysikyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Tablelari verimli olarak kullanmamissin. O kadar paragraf ve bosluk kullanacagina table lari kullan. Ileride kodda bir degisiklik yapmaya kalkarsan cok zorlanirsin. Ayrica goruntude sorun oldugunu soyleyen arkadaslarindan ekran cozunurlugu ve kullandiklari browserlar ile ilgili bilgileri iste, bu sayede test edip duzeltebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 beyler ben malesef yurt disindayim, O yuzden Benim windows cdsi turkce icermiyor[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 said: s3ns3i, 04 October 2003 21:05 tarihinde demiş ki: Tablelari verimli olarak kullanmamissin. +navigation kısmına doğru biraz kayabilir frame 1 orda bi boşluk war gibi font bence güzel şuanki haliyile bide menu.htm de 145. satırda bir hata warmış[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 abi egl gorki iki sayfanin da(hatta hepsinin) bir 145 ci satiri yok[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler kimsesizlerin siirleri Miranin omnis Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar