Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstekler

Voys

Öne çıkan mesajlar

ya hayatında runuo yu 1-2 ay oynamış adamlar gelip burda sistemi sorgulamasın yalvarıyorum. 3-4 yıldır runuo oynayanlar olmaz dedıkçe ''ya olursa?'' mantığıyla geliosunuz anlamıyorum. girin oynayın anlayacaksınız zaten dediğimizi. aos savunalım diye para ödenmiyor bize.
Sosyal ağlarda paylaş

öğreneceğinizde yeni bi oyun değil. itemların özellikleri ve combolar farklı sadece. 2-3 pvp de hepsi oturur. zaten serverın 5/1 i runuo dan anlayan adam olacak. anlayanların yarısı da pvp yapmayacak. çoğunluk eşit şartlarda olacak. bekleyın açılsın işte
Sosyal ağlarda paylaş

sen pati'nin azmolu bonepartlı zamanlarında oynadın mı? oynadın. nerdeyse herkes orda başladı runuo ya. siz bıraktınız sphere e devam ettınız biz runuo ya. taş çatlasa kaç ay oynadın? 4-5 ay oynayıp'da insure olmamalı dıosan şüphe ederım ben senın bilginden
Sosyal ağlarda paylaş

@Malibu: hehe charlesı biliyorumda ben yine aynı şeyi söylicem eğer nerde katana diye arıyıp, ölünce gidecen itemların korkusuna düşüceksen olay preaosda biter. Aosda nolur iyi item bulursun 1 tane giyersinki sadece bi tanenin pek bi etkisi olmaz diğerleri spined set parçası falan olursa ölürsün gider, set bitene kadar bankada tutarsın (ki uzun süre/emek gerektiricek) set biter ölürsün gider euehu. Hadi cesedi açıp elle çekme muhabbetti olsa feda olsun diyecende easyuo razor bırakmaz bişi cesette.

@Sailor: Katılıyorum, insure sınırı değilde %20 cursed şansı pek hoş duruyo =)

@tunca: Yok unique yazmıyoda spheredeki gibi en iyi silah +15 katana spear etc. en iyi zırhda verite valo set neyin değil props olayları yüzünden zilyon tane item çeşidi var. Ondan kendi setine tam olarak uyanını bulduğunda unique demek yanlış olmaz sanırım =)
Sosyal ağlarda paylaş

voyscum ben ondan önce de oynuyodum ilk çıktığı zamanlar da oynadım sonra da oynadım da burda kim daha çok runuo oynamış diye sidik yarıştırmanın manası yok. bilgimden de şüphe et nolcaksa =P. konuyla ilgili düşüncelerini söyliceksen söle ben daha çok oynadım gibi bir geyiğe gerek yok=P
Sosyal ağlarda paylaş

daha çok oynadım geyiği, neyin ne oldugunu bılıyorum manasında dıyorum. o zamanlar oynarken en iyi itemımız dmg inc 35 swing speed 15 kryss falandı. onu da bi kaç kişi iyi bu diyip kullanıodu. insure olmasa kımse bişey kaybetmezdi. valo verite setli adamları + lı silahlarla kovalayıp lootlamak runuo da olmayacak bi iş. benım 5 yılda yaptıgım seti 1 kesişte lootlarsın işine bile yaramaz olan bana olur. oyunda thief gibi bi unsur varken piyasada İTEM KALMAZ buraya yazıyorum. gunde 2m kazanıyorum dedım 20m yi geçer.bi girin alışın. ya bu itemlarım çok güzel oldu benım batıo bana. kaldırın insure u kessinler lootlasınlar allah aşkına diye topic açarsın. yemin ediyorum ilk ben desteklerim seni.
Sosyal ağlarda paylaş

ya sen de mal gibi ççantan da güzel itemla brit bankda gezmiceksin heralde hehe. ayrıcana uo 5 yılda(oha) yaptığın setle ortalıkta gezip herkezi keseceğin bir oyun olmamalı. o uzun sürede yaptığın seti 40 yılda bir bankadan çıkardığın oyun ya da adamın o güzel setini lootladığın oyun olmalı.

ayrıcana bu insure olayı olsun ama az olsun falan diye bişi de olmamalı çünkü adam o zaman ben bu cursed olan itemı kullanmiyim cursed olmayanı çıkarıp onu kullaniyim dicek ya da sadece insurelayabildiği 5 slota güzel item koyup gezcek. yine aynı şey olcak pvp de adam gibi loot yapamıcaz.
Sosyal ağlarda paylaş

çantan da gezmiceksin üzerinde geziceksin gezceksen uonun en temel olaylarından biri.. actionda çalıyosa da helal olsun eskiden de olan bir şeydi uonun bir parçası.
(nerde lan diğer insure olmasını savunanlar bir başıma bıraktınız ?=p)

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 15:15 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Balanced
Cold Damage
Cold Resist
Damage Increase
Defense Chance Increase
Dexterity Bonus
Energy Damage
Energy Resist
Enhance Potions
Faster Cast Recovery
Faster Casting
Fire Damage
Fire Resist
Hit Chance Increase
Hit Cold Area
Hit Dispel
Hit Energy Area
Hit Fire Area
Hit Fireball
Hit Harm
Hit Life Leech
Hit Lightning
Hit Lower Attack
Hit Lower Defense
Hit Magic Arrow
Hit Mana Leech
Hit Physical Area
Hit Point Increase
Hit Point Regeneration
Hit Poison Area
Hit Stamina Leech
Intelligence Bonus
Lower Mana Cost
Lower Reagent Cost
Lower Requirements
Luck
Mage Armor
Mage Weapon
Mana Increase
Mana Regeneration
Night Sight
Physical Damage
Physical Resist
Poison Damage
Poison Resist
Reflect Physical Damage
Replenish Charges
Self Repair
Skill Bonus
Slayer
Spell Channeling
Spell Damage Increase
Stamina Increase
Stamina Regeneration
Strength Bonus
Swing Speed Increase
Use Best Weapon Skill

57 tane prop var aynı silahın düşme ansı

6.826484217e+20 tanede 1

zaten hiç bi zaman istediin item a sahip olamazsn benzeri olur oda bütün setini toplaman fln 1 yılı alır 1 acc ile
Sosyal ağlarda paylaş

attack ver kovala öldür lootla
attack al, kovalan lootlan, yeniden eşya bul

bu mu olmalı uo? bırak allah aşkına. pvp den zevk alıosan pvp nin seçenekleri artmalı, yapabileceklerin artmalı. npc den set alıp pvp ye gitmek nedir? açalım bi sphere 56b salak salak oynayalım o zaman 15 kişi. tamamen savunmak için savunmaya başladın abuk subuk şeyler dıosun tunca. güçlü olmak için macrosu iyi olan değil, item iyi kasan, komboları iyi yapan, yüzlerce eşyaları en guzel kullanan ki yeri gelince 3gp lik bola ball ile adamı yargılayabılıosun. gibi şeyler yapmak daha zevkli. zevk'i tartışmıcam o yüzden sende kendi zevklerine göre çekme oyunu. sen setin gidince bırakmazsn belki ben ve serverın yarısından fazlası bırakır.

ayrıca nasıl bir açlıktır bu? tamam söz ben alcam sana ne ıstıosan hangi eşyayı ıstıosan.
Sosyal ağlarda paylaş

sphere olmayacak buna karar verildi zaten niye spher eolsun ki. aos da da aynı şey olabilir. önceden +15 varsa şimdi onun yerine geçen damage increaseli silahlar var bunun yanında da dediğiniz gibi değişik özellikleri olan silahlar var. yani bir eksiği değil fazlası var. illa da istediğiniz özellikde ekipmanla her an gezceksiniz diye bişey yok(kaç kere söledim lan bunu ? =P) asıl zevki yok olmuş olur o zaman, adamı kesince elde ettiğini itemın zevkini çıkaramazsın çünkü zaten tam istediğini itemların var ve gitmesi gibi bir durum söz konusu değil.. aynı şekilde o güzel itemlarını kaybettiğinde oyunun bir parçası olan o son derece gerçek ve oyuna zevk katan oyuna bağımlı hale getiren o duyguyu hissedemeyeceksin.

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 15:20 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...