Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sphereı bugları yüzündenmi istemiyo millet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Eskiden pvp'ye giderken sadece silahını kaybetme korkusu duyardın. Yoksa set falan kolay bulunabilirdi. Runuo ile beraber itemlar gelişti. Üstüne üstlük bok yoluna gitme şansı da var gank bug vs. gibi. Ama tekrar ediyorum, savaşçıların sorunları beni ilgilendirmiyor. ben sonuçta crafter oynardım ve kimse gold runici çantasına düştüğü an yanında beliren yarı çıplak hırsızı görmek istemez. ınsure olmayacaksa bod da olmasın, artifactler de olmasın. Tam olarak ne istendiğine karar verilsin ona göre bir server açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 birileri bişeylerini kaybetmeyecekse thief olmanın ne anlamı var ? ki zaten eğer dikkat edersen hiçbir thief senden öyle değerli bişi çalamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yanlış, çalabilir. Malas kapalı, her yer loota açık. Bodu teslim ettiğin anda ödül item çantana düşecek. Bunu stealth ile takip eden bir thief düştüğü anda bunu alabilir. Bana lütfen çıkıp, "Kimsenin olmadığı saatte yapsın o zaman." demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 yoo çalabılıosun. skill yanında taktiklerde gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: @osso: When someone is killed in PvP combat, one-half of whatever the losing player paid to insure their items will go into the bank box of the person who struck the killing blow. böyle yazıyo. insure etmek için verdiği paranın yarısı öldürene gidiyomuş. ortada boşa giden bir para varmış yani dimi ? Bir insurance var bir de auto-renew item insurance olayı var.İkisinin birbirinden farkı auto-renew olarak ayarlayınca ilk insure ederken verdiğin ücretin yarısını veriyorsun.Şöyle örnek vereyim: Insurance serverda 1200 gp parça başı diyelim. İlk insurance yaparken 10 parça için 12k para verirsin.Daha sonra da auto-renew olarak ayarlarsın insurance olayını.Sen öldüğünde bir daha itemlerın için 6k verirsin 12 k değil,auto-renew item insurance aktif olduğu için.Seni öldüren de insurance parasının yarısını yani 12k'nın yarısını alır.Bu da 6k'dır.Kaybın sadece ilk insurance yaparken olan 10 parça için 6kdır.Bu da sigorta şirketine gidiyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ps çalabilir mesela gayet değerleri eylerdir kendileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 e bi wis quas atsın baksın kimse var mı, ayrıcana thief o kadar kasmışsa takip etmişse hakkıdır =P. ayrıcana bu dediğin oalyın insure ile bi alakası yok zaten adam çalcaksa sen insure edemeden çalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 kimsenin olmadıgı bi yerde falan yapsa olmuyomu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 arkadaşım hiding skillin yüksese zor dedect ediliosun öle reveal atarak olmuo ki ps yi biliosunuz herlde deme oda çalınabilinecek en değerli eylerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 amma tartıştınız be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya bırakın tartışmayın abi, diyeceğiniz herşeye bi cevap bulunur. açılsın server bi güzel soyarım ben bunları akıllanırlar sonra ps lerde insure lansın bandajlarda potlar da atlarda diye topic açarlar dalga geçeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ne zaman açılacak ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ne uyuz bişidir champtan ps yi aldıktan sonra onu dışarı çıkartmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ehuhe eet haklısın ilk champ lerinde soyalım hepsini =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 server down :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 off evet ya ps leri alıp kaçarken yaşadığım stresi hayatımda yaşamadım heralde bi de beklerler tam champi kesersin canın az bi anda dalarlar g.t gibi kalırsın falan.. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 17:42 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: ınsure olmayacaksa bod da olmasın, artifactler de olmasın. ben de bunu diyorum ya en başından beri runuo olsun özgün fikirler için ama sphere kadar özelliksiz kullanalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ya olsun herşey niye olmasın aa(insure dışında ;P) bu arada sadgamer çok güzel bir soru sormuş ona cevap plz =P [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 17:44 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 olmasın. dengesizleşiyor diyoruz. olmıycak arfitact falan bu sayede de sphere sphere diyen retroheadler de susacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 açıldı zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: Bana lütfen çıkıp, "Kimsenin olmadığı saatte yapsın o zaman." demeyin. deteecting hidden kassın o zaman. thieflerin günahı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bi hafta içinde beta falan açarız ufaktan herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 istek:champlerde ghost konulma olayına dikkat edilsin. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 17:47 tarihinde, Odrin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 eet ya ne zmn açılcaı belli olsa ona göre macosx e format atıp xp kuracam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar