Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstekler

Voys

Öne çıkan mesajlar

Eskiden pvp'ye giderken sadece silahını kaybetme korkusu duyardın. Yoksa set falan kolay bulunabilirdi.

Runuo ile beraber itemlar gelişti. Üstüne üstlük bok yoluna gitme şansı da var gank bug vs. gibi.

Ama tekrar ediyorum, savaşçıların sorunları beni ilgilendirmiyor. ben sonuçta crafter oynardım ve kimse gold runici çantasına düştüğü an yanında beliren yarı çıplak hırsızı görmek istemez.

ınsure olmayacaksa bod da olmasın, artifactler de olmasın.

Tam olarak ne istendiğine karar verilsin ona göre bir server açılsın.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
@osso: When someone is killed in PvP combat, one-half of whatever the losing player paid to insure their items will go into the bank box of the person who struck the killing blow.

böyle yazıyo. insure etmek için verdiği paranın yarısı öldürene gidiyomuş. ortada boşa giden bir para varmış yani dimi ?

Bir insurance var bir de auto-renew item insurance olayı var.İkisinin birbirinden farkı auto-renew olarak ayarlayınca ilk insure ederken verdiğin ücretin yarısını veriyorsun.Şöyle örnek vereyim:
Insurance serverda 1200 gp parça başı diyelim.
İlk insurance yaparken 10 parça için 12k para verirsin.Daha sonra da auto-renew olarak ayarlarsın insurance olayını.Sen öldüğünde bir daha itemlerın için 6k verirsin 12 k değil,auto-renew item insurance aktif olduğu için.Seni öldüren de insurance parasının yarısını yani 12k'nın yarısını alır.Bu da 6k'dır.Kaybın sadece ilk insurance yaparken olan 10 parça için 6kdır.Bu da sigorta şirketine gidiyor:)
Sosyal ağlarda paylaş

off evet ya ps leri alıp kaçarken yaşadığım stresi hayatımda yaşamadım heralde bi de beklerler tam champi kesersin canın az bi anda dalarlar g.t gibi kalırsın falan..

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 17:42 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...