Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 uo'da eski olmakla aos bilmek farklı şey. ben arw realm die bi yerde başladım. snn serverı açılmamıştı daha. 4-5 yıl sphere oynadım. ama şimdi girsem oynayamam. benden daha eski başlamış biri de hayatı boyunca hep sphere oynamışsa 10 yıl diyelim. aos'a girerse oynayamaz. çok farklı şeyler çünkü. sen sphere kafasıyla aos'u sorguluyorsun. bende sana aos noob u damgası basıyorum. evet basıyorum. bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Insure olmazsa runuo olmasının pek manası yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Abi senin için runuo insurdan ibaretse sen hiç uo oynama bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 AoSu AoS yapan AoS Itemizasyonu (tuttum bu kelimeyi ehueh). AoS Itemizasyonunu Aos Itemizasyonu yapanda Insurance . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 cons yuh yani nasil çıkarıdn öyle bi anlam. hiç alakası yok öle bişi kastetmedim. kişisel tartışmaya döndüren bana direkt olarak "1 aylık aos bilgisiyle" diye hitap eden sensin. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 16:52 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 çıkartılcak tek anlam o cumleden ki bende savunuyorum aos tartışcak kadar oynamamış oldugunu. tamam ben senın oyun bılgıne laf etmıyorum ama aos la sphere farklı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 benim orda kastettiğim patide bir çok insanın eskiden insure minsure yokken uo oynadığı ve insure oalyını saçma bulacakları bu nedenle istemeyecekleri. kimseye bir laf etmedim sadece patide eskiden uo oynayan birsürü insan olduğunu söyledim. bundan siz aa bize yeniyetme diyo diye bi anlam çıkarırsanız o sizin alınganlığınız, kızarkadaşım bile bu kadar alıngan değil=P ayrıcana ben aos insure minsure ne olduğun oyuna nasıl etki ettiğini bilecek kadar oynadım tamam pro değilim en iyi skill buildleri en iyi item kombinasyonlarını falan bilmiyorum zevkine oynuyorum ama bi önemi yok ne istediğimi kesin olarak biliyorum ve başlığa bakarsan "istekler" [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 16:59 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 @Dev: Benim için Runuo insuredan ibaret mi yazıyor orda? önce okuyalım sonra cevap yazalım :) @genel: copycat olayı daha güzel özetlemiş. Insure olmazsa runuo olmasının bir manası yok. Sadece savaşanlar için düşünmeyin. Ben gold runic'imi insure edemezsem nasıl kullanırım. Herkes hırsız açsın ozman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 abi insür olmadığı zaman iki üç artı özellik vardı paşalar gibi yetiyordu, aos geldi bir milyon özellik geldi, oyunu oyun değil stres aleti yapan şeyler türedi, devir değişti tabi çelik de değişti. O yüzden madem hepimiz eskiyiz.. disable_aos "true"; enable_geyik "true"; yani ii geyik yapcaz diye birbirimizi yedik. özellik varsa insür olsun yoksa preaos olsun bence bu kadar basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 kuytu gizli bi yerde yaparsın silahlarını falan =) yanına da bi mage alırsın wis quas atar falan. runic sonuçta büyülü item yapıyosun şehrin ortasında yapacak halin yok =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ayrıcana ben aos insure minsure ne olduğun oyuna nasıl etki ettiğini bilecek kadar oynadım demişssin daha öncede nereye gidio bu 600 gp ler siz hala para kazandınız zannediosunuz fln demişsin http://uo.stratics.com/content/basics/insurance.shtml insure u anlatıo gir bak hatta gez sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: ayrıcana ben aos insure minsure ne olduğun oyuna nasıl etki ettiğini bilecek kadar oynadım tamam pro değilim en iyi skill buildleri en iyi item kombinasyonlarını falan bilmiyorum zevkine oynuyorum ama bi önemi yok ne istediğimi kesin olarak biliyorum ve başlığa bakarsan "istekler" altı çizili kısmı çözersen tunca insure olayını da çözersin diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 @sımok: said: Insure olmazsa runuo olmasının pek manası yok bence. insura x , runuoya y diyelim. x olmadan ynin manası olmuyorsa , y x'le mana kazanmakta yani y x'siz manasız olmaktadır. yani y'yi y yapan x'tir. yani yani yani ; y x'ten ibarettir. edik: haksız mıyım , yoksa dilim bi sürüşgen [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 17:06 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Ha ayrıca biz insur olmasın diyenler ariftact ve imba itemların olmaması gerektiğini savunanlarız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bu denklemi insan su olmadan yaşayamaz şeklinde çözmüşsün.Peki hava olmadığında insan da var mı? Birkaç bilinmeyen yeterli değil belli başlı olaylarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 o diilde brıtte kı evler satılacak mı satılmayacak mı? Acıkcası elımde sılah ın nox attıgım adamın arkasından kosmayacam az gırecem yapabılırsem bar ısletecem geyık yanı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 sdfsdfsdf=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 @osso: When someone is killed in PvP combat, one-half of whatever the losing player paid to insure their items will go into the bank box of the person who struck the killing blow. böyle yazıyo. insure etmek için verdiği paranın yarısı öldürene gidiyomuş. ortada boşa giden bir para varmış yani dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ehaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 @tunca hmm bu yeni gelen uo ile olmuş olmalı çünkü runuo 1.0 da böle bişi yoktu hatta osi dede oynamıştım ordada böyle bişi yoktu die hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bu arada boşa gitsede item m gitceğine paramın boşa gitmesini yeğlerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 gay uosu, runuo. adam gibi actiona gelin sphere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bunu söylediğim zaman tartıştığımız konu bu değildi zaten. ben eskiden pvpye giderken item korkusu olurdu, şimdi sadece para kasma sıkıntısı var dedim. siz de olur mu öle şey pvpden para kazanıosun ama aaa dediniz ben de ortada boşa giden bir para odluğunu söyledim bu parayı kim kasıyo peki dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bende diorum ki eskiden böle deildi yeni gelen uo ile böle olmuş runuo 1.0 açılıcakmış server yani eski sistem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bu parayı pvp yapan kasıyo yani bunu da anlamıcak ne var:) kimisi daha ta.aklıdır önüne geleni indirir toplar parayı belki 1-2 kere ölüdr kimi folloş olur bütün gün bankadaki parasını bitirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar