Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 alalalala... habire ölüosan sana yapılcak bi sistem yok o zaman. thief charla pvp yapıp insure parası kazanıodum dıyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 tamam 600 olsun. ben seni bir kere kestim sen beni bir kere kestin ikimizin de item başına 600gp zararı var sonuçta. kim kascak bunu. siz sevinin daha pvpde para kazanıyoruz diye! nereye gidiyo bu 600 gpler bana bunu cevabını verin! [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 16:20 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odrin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 tunca koptun sen sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 nasi yani ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ilk insure da 1200 gidio renew olduğunda 600 gidio sadece 900 gp açık oluo onuda pwm ile kasıosun zaten item kasarken 900 gp lik açık 1 kere oluo ki 900 gp nedir abi m ler konuşuolan bi oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 DAĞILIN LAN. aaaa, insur falan olmayacak ya. insur neymiş. aos'a laf atıyorsunuz hep şu insur olayından, kaldırılır olur biter. öf be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 nasi yani simdi ilk insure 1200 ondan sonrakiler 600 mü ? öyleyse daha da fena bedava bless gibi bişi çok çirkinmiş =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 o dğerler default tır sonradan ayarlanabilinir ki sen daha insure sistemini bilmeden konuşuosun değil mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 offffffff bu server da işimiz zor bu kadar zıt insanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ben sadece ilk insuredan sonrasının yarı fiyat olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum. ama bişiyi deiştirmiyo bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 oynayacaklar arasında anket falan yapılsın cogunlugun dedigine uyulsun madem ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ups.. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 16:27 tarihinde, Maedhros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 en güzeli voys un dediği yapmayın arkadaşım insure o zmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 evet maedhrosa katılıyorum, güveniyorum ben pati halkına eski uocular olarak çoğunluk istemeyecektir insure =p ama şimdi düşündüm de bu adamlar hırs yapıp bi şekilde fazladan oy neyin verir ona önlem alınsın sdf [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 16:30 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 çoğunluk eski uo cu olduğundan değil aos oynamadığı için insure olmamasını seçecektir. halkın tayyibi seçmesi gibi bir olay yani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 zuhaha demokrasi kardeşim :D bundada kavga edicez anlaşılan muahha.. ayrıyetten aos oynadım ve eskiden aldıgım zevki alamadım şahsen. [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 16:32 tarihinde, Maedhros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ha bu arada 1 aylık aos bilginle bize çaktırmadan yeni yetme uocu damgası vurmuşsun o da ayrı bir olay olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 demokrasi olayına girersek iyi alın siz oynayın o zaman diyecek olanlar olabilir bu durumun olmaması için monarşi sistemini öneriyorum sailor vs. karar versin yapsın biz de saygı duyalım o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bana diyosan benim öyle bi amacım yoktu, seni üzerine alındıysan bişi diyemicem=p. tam tersine sen şu anda bana direkt olarak nub damgası vurmaya çalışıyosun. voys ben şahsen o güsel itemlarım giderse bırakırım tarzı bişey demişti ben de madem item gitti diye oyunu bırakıosun uoyu insure olmadığı zaman ya oynamamışsın ya da azıcık oynayıp bırakmışsın demiştim ki uonun ruhunda item kaybetme oalyı olduğu için mantıklı bişiydi ama yine de direkt olarak hiçbişi demedim senin aksine. ne bu milleti ezme isteği ? [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 16:36 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 monarşi olacak zaten. aos açılacak dendı açılacak. sonra oyun oynanırken istekler yapılacak. sailor uygundur der yapar yok saçma geldi bana der 1*891*2 kişi savunsa da yapmaz. başka türlü denge olmaz. sistemi değiştiremiosan uyacaksın muhabbetıne getırılır ınsanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: ben de madem item gitti diye oyunu bırakıosun uoyu insure olmadığı zaman ya oynamamışsın ya da azıcık oynayıp bırakmışsın demiştim ki uonun ruhunda item kaybetme oalyı olduğu için mantıklı bişiydi kaybettiğin item +15 katana olursa bırakmam ama giderde 3 resistli lmc 8 hp 5 itemım lootlanırsa bırakırım oyunu. 6 ay uğraşıp 2 tane barbed kit çıkartabilmişim o 2 kittenden çıkan tek adam gibi bu parça olmuş, gelde bırakma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 6 ayda 1 parça 6 set parçası desen 36 ay 3yılda adam gibi setini tamam la sora lootlansın ki bakalım server 3 yıl açık kalcakmı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 benim şu an tartıştığım konu bu değil ki. benim tartıştığım konu, senin bana sen bize yeni yetme uocu damgası vuruyosun demen bunun yanında bana nub damgası vurmaya çalışman ve benim o şekilde bir amacım olmadığını söylemem, senin alındığın lafı niye sarfettiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ha bana mı demiştin o lafı tunca? cons'a rep veriyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 said: güveniyorum ben pati halkına eski uocular olarak çoğunluk istemeyecektir insure bu lafına kadar şu topicte kimsenin uo bilgisine laf etmemiştim, fikirlerin neden olmayacağını anlatmaya çalışmıştım, bu lafla bana yeni yetme uo'cu damgası vurup olayı fikir tartışmasından kişisel tartışmaya taşıdığın için öyle bir cevap aldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar