Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstekler

Voys

Öne çıkan mesajlar

tamam 600 olsun. ben seni bir kere kestim sen beni bir kere kestin ikimizin de item başına 600gp zararı var sonuçta. kim kascak bunu. siz sevinin daha pvpde para kazanıyoruz diye! nereye gidiyo bu 600 gpler bana bunu cevabını verin!

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 16:20 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

evet maedhrosa katılıyorum, güveniyorum ben pati halkına eski uocular olarak çoğunluk istemeyecektir insure =p ama şimdi düşündüm de bu adamlar hırs yapıp bi şekilde fazladan oy neyin verir ona önlem alınsın sdf

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 16:30 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

demokrasi olayına girersek iyi alın siz oynayın o zaman diyecek olanlar olabilir bu durumun olmaması için monarşi sistemini öneriyorum sailor vs. karar versin yapsın biz de saygı duyalım o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

bana diyosan benim öyle bi amacım yoktu, seni üzerine alındıysan bişi diyemicem=p. tam tersine sen şu anda bana direkt olarak nub damgası vurmaya çalışıyosun. voys ben şahsen o güsel itemlarım giderse bırakırım tarzı bişey demişti ben de madem item gitti diye oyunu bırakıosun uoyu insure olmadığı zaman ya oynamamışsın ya da azıcık oynayıp bırakmışsın demiştim ki uonun ruhunda item kaybetme oalyı olduğu için mantıklı bişiydi ama yine de direkt olarak hiçbişi demedim senin aksine. ne bu milleti ezme isteği ?

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 16:36 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

monarşi olacak zaten. aos açılacak dendı açılacak. sonra oyun oynanırken istekler yapılacak. sailor uygundur der yapar yok saçma geldi bana der 1*891*2 kişi savunsa da yapmaz. başka türlü denge olmaz. sistemi değiştiremiosan uyacaksın muhabbetıne getırılır ınsanlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ben de madem item gitti diye oyunu bırakıosun uoyu insure olmadığı zaman ya oynamamışsın ya da azıcık oynayıp bırakmışsın demiştim ki uonun ruhunda item kaybetme oalyı olduğu için mantıklı bişiydi

kaybettiğin item +15 katana olursa bırakmam ama giderde 3 resistli lmc 8 hp 5 itemım lootlanırsa bırakırım oyunu. 6 ay uğraşıp 2 tane barbed kit çıkartabilmişim o 2 kittenden çıkan tek adam gibi bu parça olmuş, gelde bırakma.
Sosyal ağlarda paylaş

benim şu an tartıştığım konu bu değil ki. benim tartıştığım konu, senin bana sen bize yeni yetme uocu damgası vuruyosun demen bunun yanında bana nub damgası vurmaya çalışman ve benim o şekilde bir amacım olmadığını söylemem, senin alındığın lafı niye sarfettiğim.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
güveniyorum ben pati halkına eski uocular olarak çoğunluk istemeyecektir insure

bu lafına kadar şu topicte kimsenin uo bilgisine laf etmemiştim, fikirlerin neden olmayacağını anlatmaya çalışmıştım, bu lafla bana yeni yetme uo'cu damgası vurup olayı fikir tartışmasından kişisel tartışmaya taşıdığın için öyle bir cevap aldın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...