Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstekler

Voys

Öne çıkan mesajlar

sen potunu bankada iç action a çık sora pot etkisi geçince geri dön tak jevel larını iç tekrar potlarını sora dön tekrar action a ohhoo ne kadar sürekli bi action bu insure olmasın ben snn cyristalini lootlayım çekeyim nm nı sora ben bineyim gz de ne kadar hoş deme
Sosyal ağlarda paylaş

loot için insure cap koyulabilir ama cursed için %20 çok bence.Zaten düzgün item çıkma şansı da düşük.İkisi tartıp öyle cursed yüzdesi hesaplanmalı tabi eğer öyle bir şey olacaksa.5-7 arası cap makul olabilir.Tek tük de olsa loot edenlere bir şeyler düşer.Playerın insure şansı olduğu için de kaybı fazla olmaz.En azından çok fazla kaybı olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

aos açıosanız ellemeyin hocam hiç bişeye. istenmıosa'da pre-aos açın. allak bullak etmeyın sıstemlerı, binlerce uğraş sonucu dengelenmiş sistem oturtulmuş sistem. 5 insure nedir? %20 cursed nedir? madem kullanamayacağız silahları propslu item ne gerek? açın pre-aos
Sosyal ağlarda paylaş

işte para kasmıosun. 10k para oluo kasanda. öldüğün kadar öldürüp insure paranı çıkartıosun zaten. hatta gun boyu pvp yaparsan kasanda 300-400k bile olabılıyor. senın işine yaramayacak adamın işine yaratacak itemlar yerine öldürdüğün kişi başına 10k kazanıosun.

bi de süper bi plan buldum. insure istemeyenler itemlarını insure lamasın. isteyenler insurelasın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...