Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tuncay Şanlı Middlesbrough'da

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
nıye olmasın kı adam elınde ne geldıyse verdı fbye hatta bu sampıyonlukta en cok katkı sağlayan adamdı.Ha para kazanamadık dıyorsanız onu gecen sene satmayan ya da sozlesme uzatmayan yonetımınıze soracaksınız.
Mesaj tarihi:
yılda 6 trilyon gözünden kaçtı sanırım:)
Mesaj tarihi:
eagle senin fanatikliğin şu hali almış
kendi takımından giden oyuncuların gittiği takımı bile savunmak.
vah vah..yazık
Mesaj tarihi:
ne alakası var ya avrupada izleyebilecekmiyiz diye merak ettim sadece adam gitmiş birmingham falan diyolardı illa gitcekse ondan iyidir dedim ne var bunda ayrıca middlesbrough 12. bitirmiş ligi izleyemiyeceğiz avrupada
Mesaj tarihi:
Bazen taraftarlar olarak çok idealist düşünüyoruz. O yüzden kızıyorum ben Tuncay'a. Ne vardı 6 trilyona gidiyorsun, 3 trilyon neyine yetmiyo gibi aptalca bir düşünce içine giriyorum. Sonuna kadar haksızım ama öyle işte...
Mesaj tarihi:
ya mantıklı bakınca zamanı gelmiş onun hedefi büyük kulüplerdir bence milan manchester falan oralarda oynayabilmek için 2-3 sene vasat takımlarda oynayıp kendini gösterip geliştirmesi gerek o zaman yaş olur 28 e anca
Mesaj tarihi:
siz ne derseniz deyin tuncay yanlıs yaptı en azından 1 sene daha oynamalıydı. Onu Tuncay yapan fenerbahcedir.vE tekrar geldiginde aynı sekilde karsılanmayacaktır.Azıcık buyuk kaptandan ornek alsaydı
Mesaj tarihi:
futbolu bıraktıgında kımse ona senelık 6 trilyon vermiycek. hemen rivaldonun meşhur sözünyle bağlıyım;

gazetecinin teki sorar ...

- neden yunanistan gibi bir ülkeye transfer oldun ? ispanyada devam edebilirdin.
- futbolu bıraktığımda ev sahibim kira için kariyerime bakmıycak olacak.
  • Yeni Oluştur...