Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi 11'li

Mandoo

Öne çıkan mesajlar

Ewet geçenlerde arkadaşlarla bu konu üzerine tartıştık bence Türkiye 11 in de bi kere kale rüştünün bu bi gerçek...

Defans :Fatih Akyel ,Serkan,Bülent Korkmaz olmalı 4. adamı seçemedim...

Ortada: Tuncay ,Ergün ,Ibrahim 4. yine seçemedim..

Forvet: Nihat ve H. şükür olmalı neden hakan şükür derseniz adam uzun boylu hava topu meselesi

Sizce eklemeleriniz neler burda yazarmısınız hala ideal bi 11 oluşmadı bence türkiye maçı için.....[hline]Okuldan eve geldim ,üstümü değiştirdim ve kulaklarımda şu sözler.......

Standing in line
To see the show tonight
And there's a light on
Heavy glow
By the way I tried to say
I'd be there... waiting for
Dani the girl
is singing songs to me
Beneath the marquee... overload

.....çınlıyordu......
Sosyal ağlarda paylaş

rüştü
f.akyel - bulent korkmaz - alpay - ibrahim
yıldıray - tuncay - emre b. - ergün
nihat - hakan şükür
hatta 3-5-2 olursa alpay yerine orta saha ya okan buruk konulabilir

[Bu mesaj khala tarafından 01 October 2003 16:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

defansa alpay, 1 sene sonra ibrahim toraman

ergünle ibo solu paylaşır biri bek biri açık yani

orta sahaya okanı ekle(interli olan) emreyi ekle, tuncayı çıkar, tugayı ekle, hucüm istiyorsan sergeni ekle
(gelecek için gökdeniz selçuk okan koç serkan)

forvete tuncayı ekle hakanı çıkar

yani neymiş?

rüştü
fatih bülent alpay ergün
okan tugay emre ibo
nihat tuncay

oyun zordaysa
emre->
sergen <-

[Bu mesaj Raid3r tarafından 01 October 2003 16:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

fenerli olmama rağmen selçuk ileridede milli takım kapasitesine gelemez.
Ümit milli takımda iyi olan bi oyuncu a millide iyi olacak diye bişey yok.
örnek : berkant,erhan albayrak

okan koçdada o kapasite yok selçukdada benim fikrim.
Serkan balcı ya bişey söyleyemiyeceğim ama ondada fizik yok.
Necati bile oynar bence milli takımda.
Mustafa izzet de tugayın yerini doldurabilir.[hline]i love this game!
Sosyal ağlarda paylaş

okan Yılmaz bi kere milli forma giyemez ve Gökdenizde giymemeli !! Neden derseniz adamlar bencil oynuyolar ben atcam diyolar.....Okan koçta kendini salmış oda adam olmaz bi daha....

Alpay konusunda haklısınız bende kimi unuttum diyodum...:D
Alemin kralı Alpay o olmasa çok şey kaybederdik....[hline]Okuldan eve geldim ,üstümü değiştirdim ve kulaklarımda şu sözler.......

Standing in line
To see the show tonight
And there's a light on
Heavy glow
By the way I tried to say
I'd be there... waiting for
Dani the girl
is singing songs to me
Beneath the marquee... overload

.....çınlıyordu......
Sosyal ağlarda paylaş

Sergen bu milli takımda banko oynar, ve oynuycak da.. Şenol güneş'e sergen, tümer, ilhan'ı sormuşlardı seçecekmisiniz diye, cuma gününe erteledim seçmeleri chelsea maçını da görmek için demişti. Artık 2. bi şifo vakası yaşanırsa kaybeden milli takım olur.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
Sosyal ağlarda paylaş

ben şenol güneşin oynatacağını sanmıyorum bu yüzden kadroma koymadım zaten yedek olarak koydum onu da koymayaya gönlüm razı olmadı.

şenol güneş dünya kupasına giderken sergen gsdeyken sergen sakatlanınca birsürü açıklama yapmıştı ah vah tüh diye sonra beşiktaştayken niye alınmıyor takıma sorusuna takıma uymuyor filan demişti. bence kadroya alacak ama çok sıkışırsa oyuna alacak
Sosyal ağlarda paylaş

Kale Rüştü
Defans Sağda Fatih(kahretsin ki alternatifi yok bu herifin, olduğu an koymalı!)ortada Bülent,İbrahim Toraman(veya bir başkası, kesin bir tercihim yok.),solda Ahmet Yıldırım(artık sol bekin efendisi o)
Orta Saha
Sağda Okan Buruk, ortada Emre Belözoğlu ve Yıldıray Baştürk, Solda İbrahim Üzülmez
İleri ikili için çok alternatif var bence tek forvet olmamalı, o zaman alternatiflerimiz azalıyor çünkü. Sergen ve Nihat diyorum ama bu tartışılır. orta dörtlü bozulamayacağından üç beş iki olabilir o zamanda fatih akyel,bülent,ahmet yıldırım oynatıp 5lide sergeni oynatıp ileri ikilide de hakan şükür- nihat ikilisi oynatılabilir.. sergenle tuncaydan biri oynarsa diğeri ikinci yarıda ek ofansif gücü olarak girip ingilizleri dağıtabilir.. alternatif çok..
Sosyal ağlarda paylaş

valla rüştü ve nihat kahveci dışında banko oyanayacak adam yok. Bence ingiltereye karşı 3-6-1 oynamalıyız. Galatasarayın eski taktiği ingiliz takımlarını silip süpürürdü öyle. Nihatla Tuncay forvet arkası oynayıp ingilizleri dağıtıp parçalarlar hakan şükür onlara asist yapar.

Rüştü
Fatih-Bülent-Ergün
Tugay-Emre-OkanBuruk-İbrahim-Tuncay-Nihat
HakanŞükür
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...