Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Ewet geçenlerde arkadaşlarla bu konu üzerine tartıştık bence Türkiye 11 in de bi kere kale rüştünün bu bi gerçek... Defans :Fatih Akyel ,Serkan,Bülent Korkmaz olmalı 4. adamı seçemedim... Ortada: Tuncay ,Ergün ,Ibrahim 4. yine seçemedim.. Forvet: Nihat ve H. şükür olmalı neden hakan şükür derseniz adam uzun boylu hava topu meselesi Sizce eklemeleriniz neler burda yazarmısınız hala ideal bi 11 oluşmadı bence türkiye maçı için.....[hline]Okuldan eve geldim ,üstümü değiştirdim ve kulaklarımda şu sözler....... Standing in line To see the show tonight And there's a light on Heavy glow By the way I tried to say I'd be there... waiting for Dani the girl is singing songs to me Beneath the marquee... overload .....çınlıyordu...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Rüştü Fatih Akyel,Alpay,Bülent Korkmaz,Deniz Emre Belözoğlu,Mustafa İzzet,Nihat,Tuncay Serhat,Okan Yılmaz[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 rüştü f.akyel - bulent korkmaz - alpay - ibrahim yıldıray - tuncay - emre b. - ergün nihat - hakan şükür hatta 3-5-2 olursa alpay yerine orta saha ya okan buruk konulabilir [Bu mesaj khala tarafından 01 October 2003 16:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 defansa alpay, 1 sene sonra ibrahim toraman ergünle ibo solu paylaşır biri bek biri açık yani orta sahaya okanı ekle(interli olan) emreyi ekle, tuncayı çıkar, tugayı ekle, hucüm istiyorsan sergeni ekle (gelecek için gökdeniz selçuk okan koç serkan) forvete tuncayı ekle hakanı çıkar yani neymiş? rüştü fatih bülent alpay ergün okan tugay emre ibo nihat tuncay oyun zordaysa emre-> sergen <- [Bu mesaj Raid3r tarafından 01 October 2003 16:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 okan koç oynayamaz milli takımda.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 sergen ağır kalır milli takıma uyum saglayamaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 gelecek için yazmışım zaten ha eğer gelecekte oynayamaz o yetenekte değil diyorsan dön ümit milli takıma bak orda oynuyordu gökdeniz serkan gibi sağ kanatta oynayabilen adamlar varken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 tugay ingiltere maçı sonrası bırakıyor diye biliyorum koymaya gerek yok ondan :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 en iyi 7 yedeğe gelince: kaleci:volkan(fb) hasan şaş , volkan(gs) , deniz , serkan balcı , okan yılmaz , gökdeniz[hline] [Bu mesaj khala tarafından 01 October 2003 16:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 fenerli olmama rağmen selçuk ileridede milli takım kapasitesine gelemez. Ümit milli takımda iyi olan bi oyuncu a millide iyi olacak diye bişey yok. örnek : berkant,erhan albayrak okan koçdada o kapasite yok selçukdada benim fikrim. Serkan balcı ya bişey söyleyemiyeceğim ama ondada fizik yok. Necati bile oynar bence milli takımda. Mustafa izzet de tugayın yerini doldurabilir.[hline]i love this game! ICQ :3500388 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 okan Yılmaz bi kere milli forma giyemez ve Gökdenizde giymemeli !! Neden derseniz adamlar bencil oynuyolar ben atcam diyolar.....Okan koçta kendini salmış oda adam olmaz bi daha.... Alpay konusunda haklısınız bende kimi unuttum diyodum...:D Alemin kralı Alpay o olmasa çok şey kaybederdik....[hline]Okuldan eve geldim ,üstümü değiştirdim ve kulaklarımda şu sözler....... Standing in line To see the show tonight And there's a light on Heavy glow By the way I tried to say I'd be there... waiting for Dani the girl is singing songs to me Beneath the marquee... overload .....çınlıyordu...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Sergen bu milli takımda banko oynar, ve oynuycak da.. Şenol güneş'e sergen, tümer, ilhan'ı sormuşlardı seçecekmisiniz diye, cuma gününe erteledim seçmeleri chelsea maçını da görmek için demişti. Artık 2. bi şifo vakası yaşanırsa kaybeden milli takım olur.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2003 ben şenol güneşin oynatacağını sanmıyorum bu yüzden kadroma koymadım zaten yedek olarak koydum onu da koymayaya gönlüm razı olmadı. şenol güneş dünya kupasına giderken sergen gsdeyken sergen sakatlanınca birsürü açıklama yapmıştı ah vah tüh diye sonra beşiktaştayken niye alınmıyor takıma sorusuna takıma uymuyor filan demişti. bence kadroya alacak ama çok sıkışırsa oyuna alacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Starbury Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2003 Kale Rüştü Defans Sağda Fatih(kahretsin ki alternatifi yok bu herifin, olduğu an koymalı!)ortada Bülent,İbrahim Toraman(veya bir başkası, kesin bir tercihim yok.),solda Ahmet Yıldırım(artık sol bekin efendisi o) Orta Saha Sağda Okan Buruk, ortada Emre Belözoğlu ve Yıldıray Baştürk, Solda İbrahim Üzülmez İleri ikili için çok alternatif var bence tek forvet olmamalı, o zaman alternatiflerimiz azalıyor çünkü. Sergen ve Nihat diyorum ama bu tartışılır. orta dörtlü bozulamayacağından üç beş iki olabilir o zamanda fatih akyel,bülent,ahmet yıldırım oynatıp 5lide sergeni oynatıp ileri ikilide de hakan şükür- nihat ikilisi oynatılabilir.. sergenle tuncaydan biri oynarsa diğeri ikinci yarıda ek ofansif gücü olarak girip ingilizleri dağıtabilir.. alternatif çok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 valla rüştü ve nihat kahveci dışında banko oyanayacak adam yok. Bence ingiltereye karşı 3-6-1 oynamalıyız. Galatasarayın eski taktiği ingiliz takımlarını silip süpürürdü öyle. Nihatla Tuncay forvet arkası oynayıp ingilizleri dağıtıp parçalarlar hakan şükür onlara asist yapar. Rüştü Fatih-Bülent-Ergün Tugay-Emre-OkanBuruk-İbrahim-Tuncay-Nihat HakanŞükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar