Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik FM [Haziran 2007]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
teşekkürler dinleyen herkese, cumartesi akşamı yaşadığım aksaklığı telafi ettik bir derece güzel oldu devrettim yayını fistana, pekaziz dert değil çalarız başka zaman :p
Mesaj tarihi:
dinleyici gelene kadar az konuşalım, jetcast diye bi plugin indirdimde onla baglandım mikrofonla konusurken müzik kalitesi düşüyordu bunlada olmadı, bi test biraz.
sonra koparız duygusal bi şekilde. gelin bakiim.
Mesaj tarihi:
CoD 2 oynuyorum, arada nefes alıp vererek Darth Vader efekti veriyorsun, radyonun açık olduğunu unutmuşum ağlıyordum korkudan az kaldı.

Edit: "CoD iki" yazmışım lol.

[ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 00:34 tarihinde, Spidee tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yok abi dinleyen 8 kişi, biri sen biri kız arkadaşım biri denetleyici dynamick, diğerleri girip cıkıyor herkeste böyle bu. atraksiyon istiyor millet dota falan anlatsın istiyor yoksa herkeste var mp3 arşivi doymuş millet.
ooo fistan cıksana trance dinleyelimd iyen ya da ooo tunca cıksana black metal dinlesek diyen insan yok. gördük tuncayıda 3 kişi dinliyor bi ben bi isabella bide kendi açmış 2 unique o derece.
sesim de böle loser gibi cıkıyor radyoda deli oldum zaten, açmıyor insanları radyo bilemiyorum yani.
kesicem yayını :P

bak misal simdi çalan angel dust, arasan bulamazsın club ortamlarında bile çalmaz. bende var, amerikanın underground diskolarından gelme bi mp3 sdfs. kimse değer vermiyor böle şeylere. (of gaz)
Mesaj tarihi:
mesela şimdi çalan parça. yok böle duygusal bir ritm dammex - in a dream. ara bul. benim arşivimde var de eyvallah.
ha tarzım değil diyenler çok tabi onlara da katılıyorum.
ptesi çarşamba gece bu tarz arkadaşım. teşekkürler.

[ Mesaj 19 Haziran 2007, Salı - 00:49 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...