Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 internette bir oyun sitesinden vip üyelik almak istiyorum bu sanal kart olayına nasıl girerim hangi bankalarda var ? interaktif bankacılık olan her bankada olur mu bu olay ? hesap kartımı kullanarak almak istiyorum anlayacağınız bana yardımcı olabilecek birisi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Yapıkredi de var. Yapıkredi'de internet şubesine girdiğinde sanal kart oluştur deyince sana yeni bir numara veriyor. Ondan sonra limitini istediğin gibi ayarlayabiliyorsun. Mesela 500 YTL'lik bir alışveriş yaptıysan girip limiti 500'e ayarlıyosun alışverişi yaptıktan sonra da tekrar 0lıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 halkbank hesap kartımdan nasıl yapabilirim bu olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 garantide var.şubeden hesabi alirken direk basvuruyosun oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Eğer öyle bir sistemleri varsa internet şubesinde giriş yaptıktan sonra kesinlikle biryerlerde bulursun. tık aha ordaymış, kredi kartı işlemlerinin altında [ Mesaj 12 Haziran 2007, Salı - 21:57 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 SpiderS_DangeR yardımın için teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar