Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Şimdi formattan sora böle oldu bu olay. D deki oyunlar klasorunü açıyorum fakat içindeki oyunların yuklu oldugu klasorlerı açamıyorum ereşim engellendi hatası veriyor. üstüne siliyim diyorum. diskion dolu veya yazmaya karşı korumalı oldugundan veya şu anda kullanımda oldugundan emin olun diyor.paylaşım ve guvenlık menusunde ticklenecek hiç bi yer yok. yani ööle şoktan bi durum. ne yapıyım ben şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Klasör erişimleri kısıtlı görünüyor olabilir. Denetim Masasında Klasör Seçeneklerine gir ve "basit dosya görünümü" kutusunun işaretini kaldır. Daha sonra silemediğin klasörün özelliklerinde Güvenlik diye yeni bir sekme açılacak. O sekmede kendi kullanıcı ismini tam yetki ile ekle. Veya direkt Gelişmiş Ayarlarda Sahiplik Sekmesinde klasörün sahipliğini kendi üzerine al. Daha sonra silinmesi lazım. Ama eğer silinmiyorsa bu durumda NTFS dosya sistemin bozulmuş demektir. Büyük dert. Bu durumda "unlocker" isminde bir dosya silme programı var. Bunu deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Hallettim. Çok teşekkür ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar