Anason Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 selamlar.Atlantic de oynayan mevcut türklerle birlikte (aslında 3 kişi olarak ehe) bir türk guildi kurma kararı aldık.Zamanında oyuna başlarken bu tür bir türk guildi vardı ve oldukça faydasını görmüştüm.Özellikle yeni başlayan arkadaşlar için çok yararlı olucağu kanısındayız.Genel olarak Doom zindanında saflardında kendimizi göstericez o yüzden karakter seçimininde karasız kalırsanız,guildimiz için doom zindanına uygun bi karakter yaratırsanız çok daha iyi olur.Guilde girmek için hiç bir koşul yok.Girmek isteyenler bana,Aron-Caldwell e veya Qwerty (forum nicki Sacrifice )ye özel mesaj/icq ile bildirermeleri yeter.haydi bize kolay gelsin.[hline]huh Sardok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Kutlarız artık organize bir sekilde topluca gideriz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2003 Suan Doomdayıs super gidio deli itemlar buldum :) guild acılsın artide bulucas :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dharma Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 ya ben de katılıcam, ama bi türlü sizi online yakalayamadım. ne zamandır paladin charımla yalnız takılıyorum, tadı çıkmıyor. warriorları tek guild altında toplamak süper bi fikir :) herkes warriorını bu guilde üye yapsa, inanılmaz eğleniriz diye düşünüyorum. hepimize başarılar :-)[hline]Ivy --> BS/Atlantic Dharma --> Tamer-Mage/Atlantic Ethna --> Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2003 evet bu sefer iyi bir berserker grubu ümit ediyoruz.şöyle sinirli bi şekilde etrafa saldıran cinsden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Ayıpsın anason ben varım kralından ehhe %35 dmg inc Deamon Slayer Katana Vede Hayvani derecedeki %25 Dmg inc Bracelets vede ringim ile yıkarım dagatırım ortamları :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Atl deki lag geçsin,Türk sayısı çoğalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar