demorah Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 evet güzelim işleri oluruna bırak azcık ;) kalbinin sesini dinle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 da niye ayrı yazılıcak ben ordayım hala :S da ne manaya geliyor orada? düşünüyorum da ayrı yazınca kötü durdu. sanki ayrı olmaması gerekiomuş gibi. tabi hiç anlamam dil bilgisinden biri aydınlatırsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ehe da yı bende böle daha vugulu dursun diye yapmıştım ama karşı çıkanla oldu:) ben ilgilenmem ya edebiyat ile:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ne alaka ki? dalga gecilecek bir konu degil pek. ama artik komik kactigina da katilmiyorum. insanlar arasinda komik kacmaz insanligini yitiren apaçiler arasında komik kaçabilir o da onlarin ayibidir, onların dalga geçilebilitesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 teşekkür ediyorum gerçekten ben bunun anlamını anlatamaycağım diye korkmuştum.... ehe her zaman bir terslik çıkar dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 " cenx üye [şikayet et] § 14 Haziran 2007, Perşembe - 09:18 [ özel msj ] da niye ayrı yazılıcak ben ordayım hala :S da ne manaya geliyor orada? düşünüyorum da ayrı yazınca kötü durdu. sanki ayrı olmaması gerekiomuş gibi. tabi hiç anlamam dil bilgisinden biri aydınlatırsa sevinirim. dota prosu, animesevici. " bu mesaj çok şey anlatıyor gerçekten. baştacı ettim kenara koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar