demorah Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 evet güzelim işleri oluruna bırak azcık ;) kalbinin sesini dinle :P
cenx Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 da niye ayrı yazılıcak ben ordayım hala :S da ne manaya geliyor orada? düşünüyorum da ayrı yazınca kötü durdu. sanki ayrı olmaması gerekiomuş gibi. tabi hiç anlamam dil bilgisinden biri aydınlatırsa sevinirim.
Villians Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ehe da yı bende böle daha vugulu dursun diye yapmıştım ama karşı çıkanla oldu:) ben ilgilenmem ya edebiyat ile:P
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ne alaka ki? dalga gecilecek bir konu degil pek. ama artik komik kactigina da katilmiyorum. insanlar arasinda komik kacmaz insanligini yitiren apaçiler arasında komik kaçabilir o da onlarin ayibidir, onların dalga geçilebilitesidir.
Villians Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 teşekkür ediyorum gerçekten ben bunun anlamını anlatamaycağım diye korkmuştum.... ehe her zaman bir terslik çıkar dimi
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 " cenx üye [şikayet et] § 14 Haziran 2007, Perşembe - 09:18 [ özel msj ] da niye ayrı yazılıcak ben ordayım hala :S da ne manaya geliyor orada? düşünüyorum da ayrı yazınca kötü durdu. sanki ayrı olmaması gerekiomuş gibi. tabi hiç anlamam dil bilgisinden biri aydınlatırsa sevinirim. dota prosu, animesevici. " bu mesaj çok şey anlatıyor gerçekten. baştacı ettim kenara koydum.
Öne çıkan mesajlar