oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 üzerimde inanılmaz bir halsizlik var. acaba redbull falan içsem bi faydası ya da zararı dokunur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Hastalığın verdiği halsizlik için redbull içen birini de ilk defa duyuyorum :) Vitamin içsene arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 valla kafam o kadar kötü ki, ancak bunu düşünebildim. teşekkürler için. yanımda vardı vitamin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 hummm tylol-hot dicem bu sıcakta kaldırabilirsen eğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 tylol-hot a bir destekte benden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Hasta olduktan sonra vitamin takviyesinin hiçbir anlamı yok. Hasta olmadan önce içeceksin vitaminiki bir yararı olsun. Tylolhot 'a +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 tylol-hot rullaz :D üstüne bir de aferin çaktım mı tamamdır. biraz kendime geldim akşama doğru zaten.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Sorunu bilmeden herşeye vitamin tavsiye etmek türk insanının bi takıntısı herhalde. Vitaminleri öyle gerekli gereksiz almak kadar tehlikeli birşey yok. Taze meyve, sebzeden al vitamini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 biraz sonra sıcak bi duşun ardından yataga girip uyuycam.. en etkili tedavi yöntemlerinden ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 aferin öyle küt küt içilmez..zararlı bi ilaç dünyanın çoğu yerinde de yasak amerika dahil..herkese aferin önermeyelim lütfen=) tam nasıl bi hastalığın var söylersen reçete yazıcam sana=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 ahaha, ya dün sanırım üzüntüden hasta oldum :S üzerimde çok ileri derecede bi halsizlik var, içim titriyor doktor bey.. ölecek miyim? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Hastalık uzerine red bull icersen karacigerin kalmaz..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar